enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3895
EURO
34,7549
ALTIN
2.433,99
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

TÜGVA’da ÜÇ YENİ ATAMA

TÜGVA’da ÜÇ YENİ ATAMA
27.10.2020
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği Gölcük, Başiskele ve Çayırova ilçelerine yeni ilçe temsilcisi ataması gerçekleştirdi.

İlimizde aktif şekilde eğitim programları ve etkinlik faaliyetlerini sürdüren Türkiye Gençlik Vakfı Genç Yönetici Okulu, Siyaset ve Diplomasi Okulu, Enderun Sohbetleri, Salihler Bahçesi, İşin Ehlinden, Osmanlı Şehirleri Futbol Turnuvası, Resimlerle 40 Hadis yarışması, Aile Okulu, Mekteb-i Zümra, Eğitim Kursları, Düşünen Gençlik Üretiyor Projesi, Bilim ve Teknoloji çalışmaları, Yazılım ve Kodlama Atölye Çalışmaları, Ortaokul Yaz Okulu gibi organizasyonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden ve geçtiğimiz günlerde Gölcük, Başiskele ve Çayırova ilçelerine yeni başkan ataması gerçekleştiren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilciliği, Gölcük İlçe Temsilciliği’ne Ensar Gökhan DALKIRAN, Başiskele İlçe Temsilciliği’ne Av. Abdulsamet YAYLI, Çayırova İlçe Temsilciliği’ne Harun YAŞAROĞLU’nu atadı.

TEMİZLİK,MASKE ve MESAFE

Atamalarla ilgili açıklama yapan TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi AKBULUT,
“TÜGVA Kocaeli olarak çalışmalarımızı arttırdığımız son dönemde teşkilatlarımızda da yenilenme sürecimiz devam ediyor. Kocaeli gençliğine daha iyi hizmet edebilmek adına teşkilatlarımızı daha güçlü hale getirmek icin çalışıyoruz. Özellikle son dönemde yaşadığımız pandemi sürecinde genç kardeşlerimizle fiziki olarak bir araya gelememiştik. Bu açığımızı kapatmak için temizlik maske ve mesafe kurallarına riayet ederek kimsenin sağlığını riske atmadan çalışmalarımızı hızlandırdık. Önümüzdeki süreçte genç kardeşlerimizle eğitim, sosyal ve kültürel sportif faaliyetlerle daha fazla bir araya geleceğiz. Yeni göreve atanan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Görevi devreden ilçe temsilcilerimize ve bugüne kadar görev almış tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gölcük, Başiskele ve Çayırova gençliğine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ENSAR GÖKHAN DALKIRAN KİMDİR?

1991 yılında İzmit’te doğdu.2005 yılında Gölcük Gazi İlköğretim Okulu’nu bitirdi. 2010 yılında Gölcük İhsaniye Lisesi’ni bitirdi. 2014 yılında Erciyes Üniversitesi Tarih bölümünü tamamladı. 2017 yılından beri Gölcük Aziz Sancar Akademi Lise’de Tarih Öğretmenliği yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi olarak atanmıştır.

ABDULSAMET YAYLI KİMDİR?

1992 yılında Başiskele’de doğdu. 2005 yılında Yuvacık İlk Okulu ve Karşıyaka Misak-I Milli İlk Öğretim Okulu’nu bitirdi.
2009 yılında Açık Öğretim Düz Lisesi’ni bitirdi. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İlahiyat Ön Lisans bölümünü tamamladı. 2018 yılında Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünü tamamladı. 2020 yılı Ocak ayı itibariyle Başiskele Belediyesi Hukuk İşleri biriminde avukat olarak çalışmaktadır. TÜGVA Başiskele İlçe Temsilcisi olarak atanmıştır.


HARUN YAŞAROĞLU KİMDİR?

1990 yılında da Gebze’de doğdu. 2004 yılında Çayırova 24 Kasım İlköğretim Okulunu bitirdi. 2008 yılında Sarkuysan Süper Lisesi’ni bitirdi. 2011 yılında Karabük Safranbolu Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Bölümünü tamamladı. 2016 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. 2012 yılından beri Çayırova Belediyesi’nde Tekniker olarak çalışmaktadır.
TÜGVA Çayırova İlçe Temsilcisi olarak atanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.