enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3299
EURO
34,5290
ALTIN
2.393,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
19°C
Kocaeli
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri Sürüyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek ilçenin geleceğine dair proje ve çalışmalarını paylaşıyor

Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri Sürüyor
24.04.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde halkın yoğun teveccühü ile Derince Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Sertif Gökçe bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyor.

Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Fuat Katkay ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri, İmam-ı Azam Camii Derneği Başkanı Ali Çimen ve yönetimi, Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Taylan Katak, Hilton Oteli Genel Müdürü Tülay Sönmez ve Melis Gürdal, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Kasap ve parti yöneticileri, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri ile S.S. 100 Nolu Yeşil Derince Minibüs ve Otobüsçüler Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimini konuk etti.

 

 

SERHAT İLLERİ: Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Fuat Katkay ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Gökçe’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

 

HİLTON: Hilton Oteli Genel Müdürü Tülay Sönmez ve Melis Gürdal, Başkan Gökçe’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

İYİ PARTİ: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Kasap ve parti yöneticilerini konuk etti.

 

SARIKAMIŞLILAR 1-2-3: Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gökçe’ye tebriklerini iletti.

 

KATAK: Başkan Gökçe, Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Taylan Katak’a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

 

İMAMI AZAM: Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İmam-ı Azam Camii Derneği Başkanı Ali Çimen ve yönetimini ağırladı.

 

KIRIMLILAR 1-2: Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Gökçe’yi ziyaret etti.

 

MINIBUSÇÜLER: Başkan Gökçe, S.S. 100 Nolu Yeşil Derince Minibüs ve Otobüsçüler Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifiyönetimini konuk etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.