enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3117
EURO
34,7331
ALTIN
2.386,33
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
19°C
Kocaeli
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Fevziye Camii’nden Kutsal Yolculuğa Hazırlık

İzmit Fevziye Cami’sinde 2024 yılında hacca gidecek olan hacı adaylarına yönelik düzenlenen seminer büyük ilgi gördü.

Fevziye Camii’nden Kutsal Yolculuğa Hazırlık
24.04.2024
A+
A-

Seminer, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Seminerde, kutsal topraklarda neler yapmaları gerektiği hacı adaylarına detaylı bir şekilde anlatıldı. İl Müftüsü Sönmezoğlu, yaptığı konuşmada, “Rabbim haccınızı şimdiden kabul etsin. Rabbim bu yıl hacca sizleri uygun gördü, kabul etti. Biz de sizler adına Allah’a hamd ediyoruz. Hocalarımızla birlikte hac görevini en iyi şekilde yerinize getirmeniz için çalışacağız. Hac tamamlanana kadar sorumluluklarınızın farkında olarak biz de arkadaşlarımızla görevimizi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Sönmezoğlu ayrıca, hacı adaylarından önemli bir ricada bulundu: “Kabe’de dua ederken ülkemizi unutmayalım çünkü ülkemiz olmazsa ibadetlerin güvenliği tehlikeye girer. Ülkemizi dualarınızda unutmayın, unutmayalım.”

Seminer, hacı adaylarının kutsal yolculuklarına hazırlanmaları için önemli bir adım olurken, katılımcılar da bilgilendirici ve duygusal bir deneyim yaşadılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.