enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
18°C
Kocaeli
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
26°C

İnce, “Bin Günde Memleket Hareketi”ni başlatacağı Sivas’a gitti

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, partiden ihraç edilmesi için bir üyenin dilekçe verdiği iddialarına ilişkin, “Benim böyle kaygılarım yok, böyle korkularım yok. Onları ben çoktan unuttum.” dedi.

İnce, “Bin Günde Memleket Hareketi”ni başlatacağı Sivas’a gitti
04.09.2020
A+
A-

– Muharrem İnce:


-“(CHP’den ihracı için dilekçe verildiği iddiası) Benim böyle kaygılarım yok, böyle korkularım yok. Onları ben çoktan unuttum”

 

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, “Bin Günde Memleket Hareketi”ni başlatacağı Sivas’a gitmek üzere sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’na geldi. İnce, hareketinden önce VIP salonu önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

İnce, Sivas’ta düzenlenecek programlara katılanların koronavirüs nedeniyle kendilerini koruması gerektiğini kaydederek, “Önce bir kere kendimizi korumalıyız. Herkese uyarılarım o olacak. Sosyal mesafe, maskeye ve hijyene dikkat edeceğiz. Özetini yaparsak ‘Memleket Hareketi’ Türkiye’nin bereketi olacak.” ifadelerini kullandı.

 

CHP’den ihraç edilmesi için bir parti üyesinin dilekçe verdiği iddialarına ilişkin soru üzerine İnce, şunları söyledi:

 

“Benim böyle kaygılarım yok, böyle korkularım yok. Onları ben çoktan unuttum. Ama bir kaygım ve korkum var. Gelecekte amca, ağabey, dede, Muharrem Bey, ‘Ya memleket yanarken, memleket kuşatılmışken sesini çıkarmadın, bir kırmızı plakaya, bir grup başkanvekilliğine, bir milletvekilliğine razı oldun, kenara çekildin’ demesinler. Çocuklar gelecekte benden hesap sormasınlar yeter. Gerisi önemli değil.” 

 

– “İtirazı olmamasına teşekkür ederim”

 

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon programında “Bin Günde Memleket Hareketi” için “Partimizin bir üyesidir, 4 Eylül’de Sivas’ta başlayabilir, gayet güzel itirazım yok.” şeklindeki ifadelerine ilişkin de “İtirazı olmamasına teşekkür ederim.” değerlendirmesini yaptı.

 

İnce, konuşmasının ardından tarifeli uçakla saat 08.40’ta Sivas’a hareket etti.

 

KAYNAK:AA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.