enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2777
EURO
34,7555
ALTIN
2.392,09
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
19°C
Kocaeli
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Yeniden Refah Partisi’nin Kurucuları Gölcük’te İstifa etti

Yeniden Refah Partisi kurucu ilçe başkanı Yaşar Ergün yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Yeniden Refah Partisi’nin Kurucuları Gölcük’te İstifa etti
29.07.2023
A+
A-

Bugün burada toplanmamızın yegane sebebi uzun zamandır yaşadığımız ancak içimize sindirip kabul edemediğimiz bir durumdur. Kısa bir girişten sonra inşaallah daha iyi anlaşılacağız

Burada şu anda bulunan veya bulunamayan birçok gerçek manada Milli Görüş davasının müntesipleri aslında çok rahatsız ve huzursuzuz. Bu durumu ülke geneline yaymak mümkün. Bu sadece ilimizin bir feryadı değil.

PEKİ BU NOKTAYA NASIL GELDİK;

1) Kurulan Erbakan vakfında hem inandığımız ve güveneceğimiz bir lider, hemde yıllarca omuz omuza çalıştığımız samimi bir ekip vardı.

2) Üstelik Sayın Dr. Fatih Erbakan hocamızın oğluydu, ona sahip çıkmayı hocamıza sadakatin tezahürü olarak gördük.

3)Bu süreç ta ki parti aşamasına kadar sürdü.

HER NE OLDUYSA, Erbakan Vakfından partileşmeye geçerken oldu. Rahmani görünümlü hesabiler planlarını devreye soktular. En alt birimden en ūst birime kadar çeşitli entrika ve hile ile teşkilatları abluka ve ele geçirme operasyonlarına başladılar.
Bunlar Vakıf yönetimindeki samimi hasbi dava mensuplarını uzaklaştırdılar.

KOCAELİ’DE YAŞANANLAR;

İlçe istişarelerinde kongreler sūrecini yürütmekte olan Mehmet Aras ve yıkımcı saz ekibi operasyonları gerçekleştirerek ūç ilçe başkanını Genel Başkanın yetki belgelerini imzalamasına rağmen şantaj ve basında istifa tehdidiyle geri adım attırarak başkalarını atadılar.

Neticede sıra İl istişaresine gelince;
Genel Merkezin kararı olan, Genel Merkez temsilcisi nezdinde yapılacak İl istişare sonuçları Genel Başkan huzurunda açılıp değerlendirileceği yönūndeydi.

O zamanın Genel Sekreteri olan Suat Pamukçu idaresinde yapılan sözde istişareye katılması gereken teşkilat mensupları haricinde 100’e yakın alakasız hanım grubuna, Sakaryadan gelen misafirlere oy kullandırılarak oyları geçerli saydılar. Bu tablodanda Mehmet Aras’tan başkası çıkamazdı.

Eskiden operasyonlar Dūzce’de mola yerinde yapılırken, şimdi de istişare salonunda sandıklar açılarak Mehmet Aras ilan edildi.
Yapılan itirazlara Suat Pamukçu, “Genel Merkez benim ben yaparım ifadesiyle” olayı kapattı.

Bu entrika ve haksızlıklarla mūcadelemiz Genel Merkez nezdinde devam etti.
Bu süreçte seçilmiş İlçe başkanı olarak hedef tahtası olduk.

Teşkilatımız ūzerinde baskı ve operasyonlarını artırarak sürdürdüler,
Sonunda Genel Merkeze şikayetle bizi Suat Pamukçu ve Mehmet Altınöz ikna odasına alarak istifa veya görevden alma tehdidi ile İl başkanına kayıtsız şartsız beyaz sayfa açarak teslimiyetle çalışmamız istendi.
Bizlerde ilçemizde gerekli istişareleri yaparak İlçe başkanlığından istifamızı gerçekleştirdik.

Yerimize HAS bahçenin gülünü atadılar.

Yaşanan bu süreçte kimse tarafından aranıp sorulmadık neler oluyor diye.

Herkes halinden memnundu.

Erbakan Vakfını ve Yeniden Refah Partisini Gölcük’te sıfırdan çile meşakkat ve yokluk içerisinde kurarak bugünlere getiren bizlere vefasızlık yaparak en azından teşekkür dahi etmediler. Bu yapılanlar bize reva görūlmemeliydi.
Hani bizler dava diye yola çıkmıştık ya. Böye bir İl başkanı ve ekibiyle Kocaeli her geçen gūn kan kaybetmekteydi.
Çünkü entrikanın olduğu yerde rahmet ve bereket olamazdı.
Bu meydan bunlarada kalmadı.Entrikayla gelenler entrikayla gitmişlerdi.
Gelen gideni aratır misali gelenlerde bir varlık gösteremediler.
Çünkü samimiyetin olmadığı yerde hedefe ulaşmakta hayal oluyor.

İTTİFAK SÜRECİNDE, yaşananlar malumunuz.
Aslanlar gibi kükreyip 20 yıllık gūnahlara ortak olamayız, aday oluyoruz diyerek, ūç gūn sonra Sarayın ablukasına teslim olarak, adaylık imza sūreci devam ederken teşkilatların ve tabanın haberi yokken sözde 30 madde imza karşılığında ittifak açıklamasıyla yüzüstü bırakılıp bizlere hüsran yaşatılmıştır.

Şimdide 30 madde kâle alınmıyor diye tabanın gazını almak için Profesör Aydal tarafından sözde ittifakın bittiği ilan ediliyor. Atı alan Üsküdarı geçti. Bizler 30 maddeye uyulmayacağını adayların bizi ziyaretinde üstüne basa basa ifade etmiştik. Ordaki hazirunda şahittir. Sonuç berbat. Partiden kopuşlar hızla devam etti.

Kocaeli’de seçim sūrecinde yaşanan ve bu günlerde patlak veren Tahir Būyūkakın hezeyanı ve Gölcük İlçe Başkanlığı açılışında yaşanan AKP’li idarecilerin Yeniden Refah’ın Genel Başkanına gösterdikleri tavırlar kabak tadı vermişti.

Tahir beye tepki veremedikleri gibi aksine olayın kahramanı İzmit ilçe başkanını görevden aldılar.
Gölcük İlçemizdede; gazetecinin İlçe başkanını arayarak yaşananları olduğu gibi teyyit ettirip, haber yapınca akabinde İlçe başkanı tam tersi beyanatla hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını Cumhur ittifakının İlçemizde uyumlu bir şekilde çalıştığını beyan etmiştir.
Ancak bu gibi durumlarda konuşmaların delil olarak ses kaydının alındığını unutmuş olmalılar.

Yaşanan bunca olumsuz gelişmelerin gelecektede değişmeyerek devam edeceği kanaati bizlerde hasıl olmuştur.Tabiri caizse bu güne kadar kadayıfın altının kızarmasını bekledik. Çünkü
üstü önemli değil. Altı kızarmadan üstü kızarmazmış.

Sonuç olarak binbir çile gayret ve fedakarlıkla bu teşkilatı kuran samimi ve hasbi kurucu kardeşlerimizle hem fikir olarak yolculuğumuzu burada sonlandırıyoruz.
Hocamızın bize emaneti olan MİLLİ GÖRÜŞ mensubiyetimiz baki kalmak kaydıyla.

Bu güne kadar olan gayretlerimiz fedakarlıklarımız çalışmalarımız hiç bir beklenti olmadan sadece ve sadece ALLAH rızası içindi. Yaptıklarımızdan hiçbir zaman pişman değiliz.
Gelinen durumun vebali her kimlerse onların ūzerine olsun.
Fi emanillah.

Partiden ilk etapta istifa edenlerimiz;

Mustafa Būlbūl
Altan Aygūn
Caner Çelik.
Tuncay Akbaş
Burhanettin Akar
Kenan Yıldız
Barış Özdemir.
Mehmet Şimşek.
Ercan Özkara
Rıza Kara
Hızır Yiğit
Ìbrahim Saral.
Remzi Sirmen
H.Ìbrahim Karasu
Ömer Çil
Mehmet Çil.

Gölcūk Yeniden Refah Partisi
Kurucu İlçe başkanı Yaşar Ergün ve kurucular kurulu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.