enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2662
EURO
34,8261
ALTIN
2.430,39
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Yeniden refah partisi Kocaeli’de yeni il başkanı

Geçtiğimiz aylarda Yedi Kıtada Haber gazetesi olarak mevcut il başkanı olan üzerinde genel başkan danışmanlığı görevi de bulunan Mehmet Aras beyefendi ile yapmış olduğumuz röportaj da ve sonraları bir araya geldiğimiz zamanlarda da kendisinin il başkanlığında kalıcı olmadığını il başkanlığı görevini yaşı ve hastalıkları sebebiyle devredeceğini söylüyordu.

Yeniden refah partisi Kocaeli’de yeni il başkanı
13.07.2021
A+
A-

Kongrenin yaklaşması ile adaylar, aday olmayı düşünenler ve teşkilat içinde ismi ön plana çıkıp konuşulanlar kendini belli ederken kulislerden aldığımız haberlerde hızlanmış oldu.

 

Bize gelen bilgilerle kendileri hakkında aldığımız notları sizler için derledik

 

İlk Sıraya koyduğumuz isimlerden biri

 

Cevdet Çepil: Kendisi mevcut il yönetiminde bulunuyor il başkan yardımcısı teşkilat başkanı. İl başkanının anjiyo olup raporlu olduğu günlerde uzun müddet vekaleten il başkanlığı yapmış bir isim kendisinin sert bir üslubu var partide serin rüzgarlar estirdiği partiye ilk gelenlerin nasıl bir üslup bu dediği bir kimse ayrıştırmaya yakın bir isim olsa da erbakan hocayı iyi okuyup, anlayıp en iyi tanıyanlardan diyebiliriz.

 

 

Mustafa Can: Kendisi çok aktif olmakla birlikte parti içinde çoğunlukla muhalif yapısı olan biri onu yakından tanıyanlar yüzüne karşı söyler hakeza kendi de zaten bu durumu kabul etmiş espiriyle karışık kendisinin ben muhalefetim evet diyen biri. Mustafa bey nerede olursa olsun yeniden refahı anlatır ve insanları partiye çekmeye, davasını anlatmaya başlar. Mustafa bey özellikle saha da en aktif isimlerin başında gelir.

 

 

Mustafa Sezgin: Kendisi Genç dinamik ve heyecan dolu önceki dönem il gençlik kolları başkanı şimdi genel merkez gençlik eğitim başkanı ikili ilişkileri olan partiyi iyi bilen çocuk yaşlarda milli görüşle tanışan ne görev verilirse yapan il il ilçe ilçe dolaşarak mücadelesini sürdüren bir kişi Fatih erbakan genç bir aday düşünürse ben kendisinin il başkanlığına yakışacağına ve bu görevi sırtlanacağına inanıyorum.

 

Engin Kılıç: Kendisi Gebze ilçe başkanı lakin gözü yükseklerde ilk etapta il başkanlığında zaman zaman il yönetiminde sıkıntılar olduğunu bu yönetimin başına kendisinin geçip o sıkıntıları gidereceğinden bahsediyor. İlk görüşte sempatik bir yapısı olmasada gerçekten Gebze’yi şaha kaldıran bir isim toplantıları abartı kalabalıklarla icra ediliyor faaliyetlere 100 ü geçen sayılar damga vuruyor .

 

 

Yasin Alp: Mevcut görevi Gölcük ilçe teşkilat başkanı Siyasi bir aileden gelen siyasi bir isim yıllarca ak partide görev yapan bir müddet inzivaya çekilen Yasin Alp yeni partinin kurulması ve kendisine yapılan davet sonucu ara verdiği siyasi hayatına yeniden refahla bismillah dedi.

Gölcük Teşkilatının göz bebeği diyebiliriz. Milli görüşte çok hızlı parlayan Yasin Alp ismi il den ilçeden kendisine danışılan aynı zamanda Gölcük harici diğer ilçelerde destek olan bir isim önümüzde ki dönem il başkanı olursa kendisinin de bu canla başla yaparak altından kalkacağına eminim.

 

Mehmet Öner: Kendisi partide çok esrarengiz biridir. Önce ki dönem Başiskele ilçe başkanlığı yapmış il başkanlığının baskısı sonucu ve genel merkez kararıyla görevden alınmış biri.

Sonrasında gel görelim ki kendisi yine genel merkezin atamasıyla görevinde yükseltilmiş il sorumlusu olmuştur. Kendisine Fatih erbakanın askeri lakabı veriliyor.

 

 

Maşallah Söğüt: Milli Görüş camiasında çok geniş çevre tarafından tanınan birkaç kez refah ve fazilet partilerinde milletvekili adaylığı ve ilçe başkanlığı yapmış bir isim. Köklü bir mazisi var. Şu an da İl yönetiminde aktif halde Eğitim birim başkanı. Tüm teşkilatı şuurlandırma ve eğitme konusunda azmi,başarısı yoğun tecrübesi ve sempatisi ile birleşince il başkanlığı içinde ismi ön plana çıkıyor . kendisi ayriyeten Körfezli bir işadamı.

 

Musa Kahya: Mevcut İzmit ilçe başkanı. Merkeze hakim ilerleyen yaşına rağmen yoğun temposu ile göz alıyor. Heyecanı,enerjisi tabiki İzmit de yaptığı başarılı çalışmalar cabası. İkili ilişkileri çok başarılı olan Kayha’nın Milli Görüş camisasında hatrı sayılır bir ağırlığı var. İl başkanlığı noktasında şu an Kartepe bölgesi isimleri hakim. Bu dönem için izmit merkezli bir yönetim düşünülürse ilk akla gelen isim olacaktır.

 

 

Ali Tanrıverdi: Mevcut İl yönetiminde yer alan aktif olan isimlerden biri. Başiskele’li  Selüloz -İş Sendikası’nda şube başkanlığı, genel sekreterlik görevlerinde bulunmuş  biri. İl başkanı Mehmet ARAS gibi sendikacılıktan gelmesi, yoğun emek odaklı olması artısı. Aldığımız duyumlara göre il başkanlığı hususunda istekli isimlerden biri.

 

 

Tabiki bu isimlere Mevcut başkan Mehmet Aras’ın nasıl baktığı değerlendirdiği ayrı bir konu. Onu daha sonra alacağımız bilgilere göre sizlerle paylaşacağız.

Tüm bu isimler bizim kulislerden aldığımız haberler sonucu yüksek ihtimal kongrede Başkan seçilecek isimlerden ben yine bu isimler harici % 30 ihtimal Fatih beyin sürpriz bir atama yapmasına da ihtimal veriyorum.

Peki ya sizce yeni il başkanı kim olmalı ???

Yorumlar

  1. Mehmet dedi ki:

    İhtiyarları pistten alın artık, gençlerin yolu açık olsun…
    Genel başkan inşallah en doğru kararı verir…

  2. Hasan huseyin yilmaz dedi ki:

    En az genel başkanımız kadar genç isimlerden biri olmalı,Bence Alp yada sezgin

  3. Dava Eri dedi ki:

    Cevdet Çepil olmalı. Hz ömer misali… bu davaya dalavereciler değil mert özü sözü bir kılıç gibi keskinler lazım…