enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3773
EURO
34,7907
ALTIN
2.412,02
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
20°C
Kocaeli
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Yardım Tırları Afet Bölgesine Ulaştı

Asrın felaketi 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin 22.yıl dönümünde, Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketi mağdurlarına destek olmak amacıyla, Gölcüklüler tarafından yapılan yardımlarla hazırlanan 3 tır yardım malzemesi sel bölgesine ulaştı.

Yardım Tırları Afet Bölgesine Ulaştı
19.08.2021
A+
A-

Gölcük Belediyesi tarafından Batı Karadeniz bölgesindeki sel mağduru vatandaşlarımız için 13 Ağustos tarihinde gönderdiği iş makinası ve 2 tır şişe suyu sonrasında 17 Ağustos tarihinde de temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı 3 tır yardım malzemesini de bölgeye uğurlamıştı. Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi organizasyonu ile yardım kampanyasına destek olan; kadirşinas, vefakâr, yardımsever Gölcüklü hemşehrilerimiz tarafından tedarik edilen malzemeler, afet bölgesine ulaştı.

“ONLARI EN İYİ BİZ ANLARIZ”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu kampanyaya destek olan bütün paydaşlara teşekkürlerini iletti. Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Sel mağduru vatandaşlarımız için, yardımsever Gölcüklü hemşehrilerimiz tarafından gönderilen yardım tırları bölgeye ulaştı. 2 tır yardım malzemesi Kastamonu’daki AFAT deposuna teslim edildi. 1 tır içme suyu, içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza dağıtıldı. 17 Ağustos Depremi’ni yaşamış, afet sonrası yaşanan zorlukları ve yaşanan acıları en iyi bilen, sel mağduru vatandaşlarımızı en iyi anlayan ve yardım elini uzatan saygıdeğer hemşehrilerime, iş adamlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Hayırsever, kadirşinas, vefakar Gölcüklü hemşehrileriminhayırlarını Cenab-ı Allah’ın kabul buyurmasını niyaz ediyorum. Allah; sel mağdurlarının ve cansiperane şekilde çalışan ekiplerin yardımcı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.