enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2852
EURO
34,6790
ALTIN
2.403,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
21°C

Türkiye’de en çok ziyaret edilen 10 camii

Visited seyahat uygulamasının kullanıcı verilerini derleyerek çıkardığı araştırmada, en çok ziyaret edilen camiler belli oldu.

Türkiye’de en çok ziyaret edilen 10 camii
A+
A-

Türkiye’de en çok ziyaret edilen 10 camii, Arriving In High Heels Corporation tarafından yayınlandı. Visited seyahat uygulamasının kullanıcı verilerinden derlenen araştırmanın; 1,8 milyondan fazla uluslararası gezgine  ve gezginlerin kendi bildirimlerine dayandığı belirtildi. Buna göre; Türkiye’de en çok ziyaret edilen camii Ayasofya Camii  oldu .

Verilere göre; ziyaretçiler, en çok ziyaret edilen 20 antik yer arasında bulunan İstanbul’daki Yerebatan Sarnıcı, Efes ve Kapadokya gibi antik yerleri görmek için geliyor. İstanbul aynı zamanda yolcu gemileriyle seyahat eden ziyaretçiler arasında da popüler konumda yer alıyor. Alışveriş, plajlar ve kaplıcalar da gezginlerin Türkiye’yi seçmesinin nedenleri arasında yer alıyor.

Dünyada en çok ziyaret edilen 10 camiiden 5’i Türkiye’de yer alıyor. Verilere göre; Türkiye’de en çok ziyaret edilen 10 camii ise şöyle listelendi:

Ayasofya Camii
Sultanahmet Camii
Süleymaniye Camii
Eyüp Sultan Camii
Yeni Cami
Ortaköy Camii
Fatih Camii
Selimiye Camii
Kocatepe Camii
Bursa Ulu Camii

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.