enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3794
EURO
34,7059
ALTIN
2.425,57
BIST
10.005,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Çok Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Tügva Kedi Olalı Aslanı Tuttu

18.06.2022
A+
A-

Başlık ilginç değil mi? bence de öyle. Lakin Tügva ile yakından ilgilenmiş, hemen hemen oradaki tüm bölgelerde görev yapmış biri olarak söylüyorum bunları; Tügva yıllar sonra belki de yaptığı hamleyle en doğru kararı verdi diyebiliriz.

Türkiye Gençlik Vakfı’nda Fatih Soydaş dönemi başladı! Size kendisinin göreve başlamadan önce Tügva’da nasıl bir heyecan ve aksiyon oluşturduğunu anlatmaya kalksam zorlanırım, çünkü bazı şeyler hissedilir ve ben Fatih Soydaş’ın İzmit İlçe Başkanı olduğu haberini alır almaz Tügva’daki gençlerin gözlerinin güldüğüne, Tügva’da kaybedilen ümitlerinin yeşerdiklerine bizzat şahit oldum. Fatih soydaş onlar için bir ağabey, arkadaş, kardeş olacaktır. Fatih soydaş bunu ispatlamıştır. Nitekim birçok örneği de mevcuttur.

Kendisinin vefası, cefası, sevgisi öyle yüksektir ki ne zaman Tügva’da bazı şeyler ters gitse, bir program icra edilecek olsa Fatih aranır. Ne zaman gençlerle bir halısaha maçı yapılacak olsa “mekanı zaten Fatih Soydaş halleder” denilir. Adam eksik olsa Fatih Soydaş, hakem yok Fatih Soydaş, gençler yemek yiyecek Fatih Soydaş, yurda yemek götürülecek Fatih Soydaş… Bizzat kendi arabasıyla koşturur, iki kişinin arası bozulsa Fatih abileri hemen devreye girer ve düzeltir. Sabah namazı programları düzenlenir lakin otobüs yoktur; o saatte Gölcük’ten gelmek isteyen kaç kardeşimizi aldığına ben şahidim. İzmit’ten Gölcüğe gelip evinden alıp evinden bıraktığına, sayısı bilinmez kaç gün ailesinden daha çok tügvaya vakit ayırdığına ben şahidim

Fatih Soydaş Kardeşim, yolun açık olsun…

Türkiye Gençlik Vakfı’na ve tüm gençlere verilen bu karar hayırlı ve hayırlara vesile olsun inşaAllah.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. İSLAM YOLUNDA BİR NEFER dedi ki:

    Liyakatı esas aldığımızda her alanda verilen çabaların nasıl meyve verdiğini hepımız sahıtlık ediyoruz. nereden gelırse gelsın, liyakatı esas alan toplumlar her daim muvaffak olacaklardır. Oluyorlar da… Fatih Soydaş kardeşımın de bayrağı daha da yukarılara taşıyacağından hiç şüphem yok. Kendisini bizzat yakından tanıyorum. yolun açık olsun, muvaffakıyetler dilerim.