enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2627
EURO
34,7251
ALTIN
2.398,52
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
19°C
Kocaeli
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

SİYONİZMİN VE KİLİSENİN MÜSLÜMAN GENÇLERİN AHLAKINI BOZMA PLANLARI

01.10.2020
A+
A-

Siyonist Teşkilatının Gizli Tamimi (genelgesi) ve Fener Patrikhanesinin ihanet programlarında, öne çıkan ve bugünkü gençlerimiz üzerin de uygulanan planlardan bahsedeceğiz.

 

Bu metin Osmanlı Devleti Milli İstihbarat Teşkilatı (Teşkilat-ı Mahsusa’nın) ele geçirdiği vesikalardandır. Hüsamettin ERTÜK’ün, “iki devrin perde arkası” kitabından ve G. Yetkin, M. Nurettin Yüksel’in “ Türk Düşmanı Kanlı Papazlar” isimli eserinden alan, Kemal YAMAN, “ Millet Düşmanlarının İhanet Planları Belgeler” isimli, Otağ yayınlarından çıkan 1971 yılında ki ilk baskısında yayınlanmıştır.

 

Yahudilerin bir ülkenin gençliğini bozmak için, hazırladıkları Program’ın bu gün de uygulandığına şahit olacaksınız. Hristiyan Kiliselerinin gençliğimizi bozmak için yaptıkları çalışmaların da, bu günkü gençlikte ki tezahürlerini göreceksiniz  bu maddeleri okuyunca.

 

1-Genç nesilleri ahlaka aykırı telkinler (aşılama, beynine sokma) ile ifsat etmeli (bozmalı)

 

Gençliğin nasıl bozulması gerektiğini 1884 yılında, Edremit’in Cunda adasında, papazlar tarafından kurulan Akademinin ders programında şu şekilde yer almaktadır.

 

Türk ahlakı ve İslam dinine karşı izlenecek politika

 

1-Türk milletini ahlak, milliyet, din ve gelenekleri bakımından çürütmek, Bu hususta:

 

a)Türk (gençlerine) küfürler öğretmek, küfrü Türkler arasında yaymak ve laubalileştirmek

 

b)Türk’eri zinaya, diğer ahlaksızlıklara teşvik etmek. … Devrin büyük ricali (adamları) yanına, yetiştirilmiş güzel Rum kızlarını yerleştirip. Rum emellerinin kolay elde edilmesine çalışarak, Türklerin Milli dil ve duygularını bozmak.

 

(Cumhuriyet sonrası ilk Umumhaneyi kurup işleten kadın Matit Malukyan bu kuralı yerine getirmiştir.

 

c)Gençlere apaş-külhanbeyi ruhu aşılayarak, Türk geleneklerini Çürütmek, Gençler arasında kabadayılık ruhunu yayarak, sevgi, saygı ve bağlılıklarını kırmak.  Gençleri birbirine düşürmek ve milli terbiyeyi bozmak.

 

d)Argoya benzeyen bir küfür dilini, Türkler arasında yaymak suretiyle milli dil ve duygularını bozmak. ( Millet düşmanlarının en başarılı oldukları kısım bu kısımdır diye biliriz.)

 

d)Türk halkı arasında daima fitne ve fesat sokarak, devletle milletin arasını açmak. İsyanlar organize edip (gezi olayları v.s), zamanında aradan çekilerek, Türkler arasında kardeşkanı akıtmak, Komiteler tertip edip Türk köylerini basmak (Başbağlar köyü katliamı gibi)

 

e)Siyon protokollerinin 14. Bölümünün 4. Maddesinde; “ İlerlemiş geçinen memleketlerde çılgın, kirli, iğrenç bir edebiyat meydana getirdik. İktidar mevkiine geldikten sonra bu edebiyatı bir müddet daha yaşatacağız… “der.

 

Azeri ve Ermeni çatışmasında Poz verenlerden birisi de, elinde silahıyla bir Ermeni Papazı olduğunu hepimiz gördük, 27 Eylül 20 20 tarihli gazeteler de. Türkiye de ki destekçilerinin de kim olduklarını gördük. İşte bu programların uygulanması neticesinde ortaya çıkan bozuk nesil bu nesildir.

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.