enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Sarıkamış Rallisi hazırlıkları tamamlandı

Sarıkamış Rallisi hazırlıkları tamamlandı
27.02.2020
A+
A-



Sarıkamış Rallisi öncesi hazırlıklar tamamlandı
 
– Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışı olan organizasyon, 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenecek
 

 

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 2020 sezonu ilk yarışı olan Sarıkamış Rallisi öncesi hazırlıklar tamamlandı.

 

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 29 Şubat Cumartesi günü start alacak organizasyon, iki gün sürecek. 

 

Kars Valiliği önünde seremoniyle başlayacak rallinin ilk günü, Soğuksu, Köşk ve Şehitler özel etapları geçildikten sonra, Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde Kristal Seyirci özel etabıyla tamamlanacak.

 

Rallinin ikinci gününde tekrar Soğuksu, Köşk ve Şehitler etaplarında mücadele verecek ekipler, Kayı Resort Otel önünde finiş görecek. 

 

 

– Çoban: "Organizasyon için çok heyecanlıyız"

 

 

Sarıkamış Rallisi Yarış Direktörü Emrah Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyona hazır olduklarını belirtti.

 

Rallide mücadele edecek ekiplerin ilçeye gelerek servis alanına yerleştiğini aktaran Çoban, şöyle konuştu:

 

"Etaplara hazırlık çalışması ve son rötuşlar yapılıyor. Tabii bu yarış Türkiye'de ilk defa yapılıyor. Takımlar ve biz Sarıkamış'ta böyle bir organizasyon olduğu için çok heyecanlıyız. Cumartesi günü Kars Valiliği önünden saat 11.00'da start alacağız. Takımlar öncesinde test ve antrenmanlar yapacak. Bu şekilde Sarıkamış'taki parkurlara hazır olacaklar."

 

NEO Motorsport yetkilisi Adil Küçük Sarı ise Sarıkamış'ta iki otomobille yarışlara katılacaklarını belirterek, "Otomobillerimizin testlerini ve ayarlarını yapacağız. Daha sonra antrenmanlarımızı gerçekleştirip, cumartesi günü kısmetse start alacağız." ifadelerini kullandı.

 

Fiat Otomobil Takımı Pilotu Fatih Kara da pistlerdeki kar durumunun iyi seviyede olduğunu aktararak, "Böyle değişik yerlerde yarışmak bizim için çok eğlenceli ve keyifli oluyor. İnanıyorum ki böyle aktiviteler Kars ve Sarıkamış halkının da hoşuna gidiyordur. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, güzel ve keyifli bir yarış geçirmeyi planlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.






Tarih: 2020-02-27 15:56:16

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.