enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2854
EURO
34,8133
ALTIN
2.414,08
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
24°C
Kocaeli
24°C
Açık
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Galatasaray’dan o isme 5 milyon euroluk teklif!

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk’u getiren Galatasaray’da gözler transfere çevrilmiş durumda.

Galatasaray’dan o isme 5 milyon euroluk teklif!
27.06.2022
A+
A-

İlk olarak Abdülkerim Bardakcı’yı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı ekibin, geçen sezonu Adana Demirspor’da kiralık olarak geçiren Matias Vargas ile ilgilendiği ve bonservisi Espanyol’da bulunan futbolcu için 5 milyon Euro’luk teklif yapabileceği iddia edildi.

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk’u getirilmesinin ardından Galatasaray’da tüm gözlere transfere çevrilmiş durumda. İlk olarak Abdülkerim Bardakcı’yı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı ekip için Matias Vargas iddiası ortaya atıldı.

İspanyol basını ElDesmarque’de yer alan habere göre bu yaz kadrosunda köklü değişikler yapmaya hazırlanan Espanyol’da takımdan ayrılması beklenen isimlerden birisi de Matias Vargas.

Galatasaray iddiası

Haberin detaylarına göre takımdan ayrılması gündemde yer alan Arjantinli futbolcuyla Galatasaray ilgileniyor ve Sarı-Kırmızılı ekip 5 milyon Euro’luk bir teklif sunabilir.

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da etkili performanslara imza atan 25 yaşındaki futbolcu 38 maçta 5 gol ve 13 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.