enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3926
EURO
34,6245
ALTIN
2.393,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
16°C
Kocaeli
16°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
18°C

Mert Tepekıran Daire Başkanı Oldu

İlimizin genç ve başarılı hizmet Müdürlerinden olan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Gençlik Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Mert Tepekıran Cumhurbaşkanılığı Milli Saraylar idaresine bağlı aralarında Çankaya Köşkü ve Ankara Palas Otel gibi birçok tarihi yapıdan sorumlu Daire Başkanı olarak atandı

Mert Tepekıran Daire Başkanı Oldu
06.10.2023
A+
A-

1979 doğumlu olan Mert Tepekıran İlk, orta, lise öğrenimini İzmit Kocaeli’de tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminde, yüksek lisans eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

2004~2018 yılları arasında Dolmabahçe Başbakanlık Ofisinde idareci ve müşavir olarak görev yaptı.

2019-2023 yılları arasında Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Gençlik Hizmetleri Müdürü.

Görev yaptığı süre içerisinde Derince ve Kartepe Gençlik Merkezleri açıldı. Kocaelinde beş olan gençlik merkezi sayısı yediye çıkarıldı. Kocaeli Üniversitesi Genç Ofis ve üç tanesi Dilovası’nda olmak üzere toplam dört Genç Ofis açıldı. Kocaeli geneli 60.000 olan gençlik merkezi üye genç sayısı 85.000 e yükseldi. İlimizde gerçekleştirilen gönüllülük çalışmalarının ivme kazanmasına katkı sağlamanın yanısıra gençlere yönelik yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere birçok projeye öncülük etti.

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına bağlı Ankara Palas Otel, Çankaya Atatürk Müze Köşkü ve Kayseri Abdullah Gül Müzesinden sorumlu Daire Başkanı olarak görev yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.