enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
18°C
Kocaeli
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
26°C

Makamdaki Makamsız: Şaban Bayram

Başiskele Belediyesi’nin Pürüzlü Kişisi Şaban Bayram

Makamdaki Makamsız: Şaban Bayram
08.11.2022
A+
A-

Başiskele Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Şaban Bayram esasında Gölcüklüdür.

Lakin kendisi Gölcük halkına zarar vermemek için kendisini bir şekilde Başiskele Belediyesi’ne attırmıştır.

Gölcük’te ikamet eden şahsım için kendisinin Gölcük’te değil de Başiskele’de bulunması mutluluk verici lakin Başiskele de nihayetinde bizim komşumuz ve gazetemizin şubelerinin birinin de bulunduğu mekan. İnsan bu tiplerle muhatap olduğu için ister istemez kendi adına ve Başiskele adına üzülüyor ama ne demişler; ya daha kötüsü olsaydı? Ya Şaban Bayram’dan bir tane değil de birkaç tane olsaydı? kendisine, gerekli merciye iletilmesi için arz edilen konuları “hallederiz, yaparız” diyerek ümit verip telefonla ulaştığınızda bir daha cevap vermeseydi, defalarca aradıktan sonra  “başkanla konuştum, kabul etmiyor” deseydi, Bir daha beni aramayın” deseydi.

Daha sonra siz Yasin Başkan’a bir yolunu bulup ulaştığınızda “mükemmel bir proje, muhakkak biz de dahil olalım, çarbada bizim de tuzumuz olsun” dediğinde Şaban Bayram hala başkanın arkasından iş çevirerek işi yokuşa sürseydi? Ya bütün belediyeler böyle olsaydı? Allah korusun. Rabbim tez zamanda bu ve buna benzer kişileri o makamdan alsın ve bu millete hizmet etmenin ne kadar şerefli bir iş olduğunun farkında olanlara nasip etsin inşallah.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.