enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3668
EURO
34,7014
ALTIN
2.393,00
BIST
10.168,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
19°C
Kocaeli
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Körfezli pehlivanlar Kırkpınar’a uğurlandı

Körfezli pehlivanlar Kırkpınar’a uğurlandı.

Körfezli pehlivanlar Kırkpınar’a uğurlandı
30.06.2022
A+
A-

Bu yıl 661’incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan Körfez Belediyesi güreşçileri, Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı program ile uğurlandı.

Tütünçiftlik Nazende Restoran ve Kafe’de düzenlenen programda, başkan yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz da katıldı. Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Ali Osman Baş ile antrenörler Veysel Şirin ve Levent Gürbüz’ün de yer aldığı kafilede 14 pehlivan yer aldı.

Güreşçilerle sohbet eden Başkan Şener Söğüt, “Sporun her branşına ayrı bir değer veriyoruz ama ata sporumuz olan Yağlı Güreşler bizler için ayrı bir değere sahip. 14 pehlivanımız Kırkpınar’da yağlı güreşlere katılacak. Ben hepinize başarılar diliyorum. Yağmur dolayısıyla Taşköprü Güreşlerimizi ertelemek zorunda kaldık. Ama 21 Ağustos’ta Taşköprü Sevindikli Er Meydanımızda yağlı güreşlerimizi yapacağız. Bu bölge yağlı güreşleri seviyor” dedi.

Bu yıl 14 olan pehlivan sayısının artmasını beklediğini belirten Söğüt, “İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha fazla sporcu ile Kırkpınar’a katılacağız. Tüm pehlivanlarımıza başarılar diliyorum. Allah derman versin. Başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum. İsmail Çırak başaltında güreşecek. Diğer sporcularımız da diğer dallarda yer alacak. Başarılı bir sonuçla geri döneceğiz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum ve kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.