enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Kocaeli’nin konuştuğu engelli bireyi Ellibeş buldu

Miting alanındaki fotoğrafı çok konuşulmuştu, o engelli bireyi Başkan Ellibeş buldu.

Kocaeli’nin konuştuğu engelli bireyi Ellibeş buldu
10.08.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü katıldığı 10. Açılış Bayramı’na gelen ve polis barikatlarına yaslanarak dinlenmeye çalışan engelli bireyi AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş buldu. Vatandaşı evinde ziyaret eden Ellibeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini hediye etti.

Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan 43 yaşındaki engelli birey Mehmet Nezih Gögercin’in, 10. Açılış Bayramı’nın düzenlendiği alanda polis barikatının önünde diz çöküp, bastonundan destek alarak dinlenmesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Gögercin’i evinde ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini hediye eden Başkan Ellibeş, “Cumhurbaşkanımıza duyulan sevgi ve güven bizim için her şeyden daha kıymetli. Evet, o gün miting alanı çok kalabalıktı. Hemşehrilerimiz bir kez daha en güçlü şekilde Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştı. Ama o alanın içinde çok derin, çok anlamlı hikayeler de vardı. Biz bütün bunların farkındayız ve o alanda olan herkese değer veriyoruz. Bu sevgiyi ve güveni korumak için daha çok çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.