enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,7095
ALTIN
2.393,02
BIST
10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
19°C
Kocaeli
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Açık
24°C

Kocaeli’de Basri Çayır Milletvekili Adayı Oldu

Yeniden Refah Partisi Milletvekili aday listesini belirledi.

Kocaeli’de Basri Çayır Milletvekili Adayı Oldu
13.04.2023
A+
A-

Türkiye 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimine gidecek ve milletvekilleri de belli olacak.

Bu kapsamda da partilerin milletvekili listeleri de netleşmeye başladı.

Fatih Erbakan listeleri büyük bir özenle hazırladı.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Kocaeli il sorumlusu olan Basri Çayır Kocaeli’de 2. Sıradan Milletvekili adayı olarak gösterildi.

 

Basri Çayır Kimdir ?

1973 Gümüşhane doğumluyum. İstanbul Pendik’te büyüdüm. 2003 yılında Kocaeli’nin Körfez ilçesine taşındım. 20 yıldır Körfez’de ikamet ediyorum. 12 hanelik bir akraba grubu ile birlikte tavukçulukla uğraşıyorum. Akçayır Tarım yönetim Kurulu Başkanıyım.

Babam Refah Partisi Pendik ilçe Teşkilatında görev yaptı. Biz de lise yıllarımızdan itibaren Milli Görüş davasına hizmet etmeye başladık.

Ben resmi olarak ilk kez Refah Partisi döneminde RP Pendik İlçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği yaptım. Fazilet Partisinde resmi bir görevim olmadı. Daha sonrasında iş hayatıma ağırlık verdim.

Kocaeli İl Koordinatörü

Erbakan Vakfında bir dönem bulundum. Parti kurulunca Yeniden Refah Partisinde Körfez ilçe yönetim kurulu üyeliği ve eğitim başkanlığı yaptım. Birkaç ay sonra il yönetim kuruluna, ondan da birkaç ay sonra genel merkeze geçtim, genel muhasip ve mali işler başkan yardımcılığı görevine getirildim. Daha sonra hem il sorumluluğu hem de genel merkez teşkilat başkan yardımcılığı yaptım. Şuanda da genel merkez mali işler başkanımız Mehmet Altınöz’ün yardımcılığını yapıyoruz. Kocaeli il sorumluluğu ve MKYK üyeliği görevine de devam ediyoruz. Özetle 2019 yılından bu yana genel merkezde görev yaptığını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.