enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3099
EURO
34,8079
ALTIN
2.403,72
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
19°C
Kocaeli
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

“İyi ki Varsınız Başkanım”

“İyi ki Varsınız Başkanım”
20.12.2023
A+
A-

Bugün, Türkiye’de eşi benzeri var mı bilmiyorum. Eğer varsa, Türkiye’nin hangi il veya ilçesindeyse, o başkanımızı da gidip ziyaret ederek bir bardak çayını içip kendisini kendisiyle tanımak isterim

Bu yazımda sizlere, daha önce eşi ve benzerine rastlamadığım, ikamet ettiğim ilçenin belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer’den bahsedeceğim.

Ali Yıldırım Sezer, donanma kenti Gölcük’ümüzün belediye başkanı. Kendisi halktan ve hak’tan yana olan birisi. Hemen hemen tüm merasimlerde kendisini görebilirsiniz: düğünler, cenazeler ya da bir işletme açılışları. Ben şahsen, kendisinin bu özelliğine de hayret ediyorum.

İhtimal vermesem de bir ara şöyle düşünmüştüm: Acaba Ali Başkan’ın ikizi mi vardı?

Bir insan nasıl olur da, kendisiyle görüşmek isteyen hemen hemen herkese zaman ayırır ve hemen hemen tüm faaliyetleri yerinde inceleyerek ziyaretlerini gerçekleştirir?

Ve bunları yaparken, seçim öncesinde halka dağıttığı kişisel telefon numarası sayesinde “Bana her zaman bu numaradan ulaşabilirsiniz” diyerek, kendisine gelen onlarca mesajı birebir yanıtlayarak çözüme ulaştırdığına ben bizzat şahidim.

Biliyorsunuz, bazı belediye başkanları telefon numaralarını seçimden önce dağıttılar; seçildikten sonra yaptıkları ilk faaliyet numaralarını değiştirmek oldu.

Sizler kimlerden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz. İsim verip yazının ehemmiyetini azaltmaya hiç gerek yok.

Bugün sizlere Ali Yıldırım Sezer’in icraatlerinden ziyade, onun halkla kurduğu samimi ilişkilerinden bahsedeceğim. Gölcük’te yaşayan herkes, zaten kendisinin yapmış olduğu icraatleri bilir; belediye başkanlığı döneminde Gölcük halkına kazandırdığı askeri alanı, Gölcük’ün merkezinde başlayan kentsel dönüşümü ve daha birçok hizmeti halk kısmen biliyor.

Ali Yıldırım Sezer, her zaman şu şuurda olan bir kişi: ‘İyilik et, denize at; balık bilmezse Halik bilir‘ düsturunu benimseyen ve icraatlerini sadece reklamla değil, gerçek hizmetle ortaya koyan bir şahsiyet.

Geçtiğimiz gün belediyede bir müdür abimi ziyarete gittim. Bana, halka yönelik sosyal ve gıda yardımlarıyla ilgili 15 yılda yapılan yardımın, Ali başkan döneminde 3 yılda yapıldığını dile getirmişti. Bu ifadeler beni şaşırtmadı; zaten halktan ve yakın çevrelerden duyuyor ve tahmin ediyorduk. Ali Yıldırım Sezer, halka dokunan bir belediye başkanı olmanın ötesinde, bu sözleri eyleme dönüştüren ender bir lider.”

“Başkanım, yeni dönemde anketler ve söylemler gösteriyor ki; bu şehrin yükü omuzlarınızda olmaya devam edecek. Ancak, unutmayın lütfen, sizleri seven gençler ve dualarını esirgemeyen yaşlılar var. Allah’a emanet olun.”

Yorumlar

  1. Gülser Kanpara dedi ki:

    Bu yazıyı çook eksik bulduk.Bulduk diyorum zira biz özel çocukları olan anneleri unuttunuz.Ve unuttunuz engelli ve ailelerine yardımlar yaptığını.Gölcük ve çevresi taşı toprağı dile gelse,Ali Yıldırım Sezer der.Şöyle bir geçmiş tarih olgusunu irdeleseniz,örcüncen çevresinden yerin altından sesler duyabilirsiniz belki açıksa kalp gözünüz(hayırlı evlat hayırlı torun)diye metiyeler vs.
    Çook şeyler var yazılacak söylenecek ve DAHA ÇOK ŞEYLER VAR ,EN ÖNEMLİSİ GÖLCÜK HALKININ GÖNLÜNDE,HEM BIRAKMIYORUZ O YINE GÖLCÜĞÜN ABİSİ GÖLCÜĞÜN BAŞKANI (BAŞKAN ABİSİİ)

  2. Ali uzuner dedi ki:

    Çok sever ve saygı duyarım başarılarının devamını diliyorum

  3. Adem dedi ki:

    Adam gibi adam değerli insan nadir bulunacak siyasetçi bence inşallah tekrar dan başkan seçilir