enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
16°C
Kocaeli
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İşin Özü Samimiyet

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçeyi adım adım gezerken karşılaştığı çocuklar ile her fırsatta keyifli ve samimi sohbetler ederek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Çocuklar ile hoş sohbetler kaydeden Başkan Özlü’nün samimiyeti yüzleri güldürüyor.

İşin Özü Samimiyet
29.03.2024
A+
A-

Gençliği ve çocukları hizmet önceliğinde farklı bir yere konumlandıran ve bu doğrultuda birçok hizmeti hayata geçiren Başkan Özlü, gençlerin Yasin abisi iken çocukların da tıpkı arkadaşı gibi hoş sohbetler ve tatlı diyaloglar yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya kanallarında da bu anlara şahitlik eden videoları halktan büyük beğeni topluyor.

Çocukları çok seven ve her gördüğü yerde çocuklarla birlikte gülen Özlü, genç kardeşlerinden ve çocuklardan büyük enerji ve moral aldığını, kendisinin motivasyon kaynağını olduğunu söylüyor.

Başiskele’de çocuklar için gençhanelerde birçok atölye gerçekleşiyor sahilde festivaller ve etkinlikler düzenleniyor.

Çocuk üniversitesi ve çocuk kütüphanesi de çocukların en çok sevdiği mekan ve birçok etkinliklere ve gezilere ev sahipliği yapıyor.

Çocukların kendilerini keşfetmeleri, yeni şey öğrenmeleri ve sosyalleşmeleri, kaliteli zamanlar geçirmeleri için birçok alternatifin kentte olması ailelerin de takdirini topluyor.  Çocuklar da Yasin Başkanlarına karşı büyük sempati duyuyor. Gördükleri yerde fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor.

Spor okulları ve müzik okullarında birçok başarı edinen çocuklar yine röportajlarda hem hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiriyor hem de çocukları bu denli önemseyen ve seven Başkan Özlü’ye teşekkür ediyorlar.

EFSANELERİ HATIRLAYALIM

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Başkan Özlü, paylaştığı videolarda çocuklarla olan iletişimiyle her yaştan ve kesimden tüm herkesin yüzlerinin gülmesine vesile olmayı sürdürüyor. “Ama ben bebek değilim” diyen bir kızın videosu Türkiye genelinde viral videolar arasına girdi. Milyonlarca kişi tarafından izlenen videoda Başkan Özlü’nün küçük bir kızla diyaloğu ve kızın sempatik tavırları ve sözleri herkesi kendine hayran bıraktı.

Kendisi de 3 kız babası olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, çocukları görünce çocukla çocuk olup diyalog kurmayı çok seviyor. Bu tarz görüntülere şahit olan Başiskeleliler de bu samimiyeti takdir ediyor. Tüm bu kareler de insana “İşin Özü Samimiyet” dedirtiyor.

Son olarak geçen günlerde Başkan Özlü’nün sosyal medya hesabından paylaşılan bir reels videosunda karşılaştığı kız öğrenciler, Kitaphane’ye uğradıklarını ve yer bulamadıkları için geri döndüklerini söylemesi üzerine üzülüyor ve onları birlikte bakalım diyerek tekrar Kitaphane’ye davet ediyor. Küçük kızlara boş yer bulan ve yerleştiren Başkan Özlü, çocuklara iyi dersler dileklerinde bulunarak yanlarından ayrılıyor. Yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni toplayan videoya gelen yorumlar da Başkan Özlü’nün samimiyetini, tevazusunu ve gayretini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.