enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
20°C
Kocaeli
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C

Halil Umut Meler taburcu edildi

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından fiziki saldırıya uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Ankara’da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Halil Umut Meler taburcu edildi
13.12.2023
A+
A-

Özel araçla hastaneden ayrılan Meler, kara yoluyla İzmir’e ailesinin yanına gidecek.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında, 11 Aralık Pazartesi günü oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğrayan ve yaşanan bu olayın ardından Ankara’da bir hastanede tedavi altına alınan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, taburcu edildi. Meler, eski hakem Yunus Yıldırım’la birlikte kara yoluyla İzmir’e ailesinin yanına gidecek.

Hocamızın morali gayet iyi

Halil Umut Meler’in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut da FIFA kokartlı hakemin moralinin iyi olduğunu belirterek, “Gittiği yerde kontrolleri olacaktır. Ama şu an için gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadı. Hocamıza bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı bir mesleki kariyer diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dr. Yörübulut, Meler’in elmacık kemiğindeki kırık ve boynuna takılan boyunluğun sebebi hakkında da bilgi vererek, “Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş. Eski bir fıtığı vardı. Ona yönelik tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık da tabii zamanla iyileşecek. Küçük bir çatlaktı aslında. Onun dışında bir sorunu yok” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.