enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3901
EURO
34,7461
ALTIN
2.406,40
BIST
10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
20°C
Kocaeli
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Haber alınamayan yaşlı adam evde uyurken bulundu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde telefon çağrılarına cevap vermeyen, evinin kapısını açmayan 80 yaşındaki adam için ekipler seferber oldu.

Haber alınamayan yaşlı adam evde uyurken bulundu
04.02.2022
A+
A-

Eve balkondan giren ekipler, yaşlı adamı uyurken buldu. Balkona çıkan vatandaş, “3 gündür uyuyamıyordum, uyuyakalmışım” dedi.

Olay, Pabuççular Mahallesi Bostancı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80 yaşındaki Emin Y.’nin bakıcısı Rezzan Yılmaz, yemek götürmek için eve gitti. Kapıyı açmayan ve telefon çağrılarına cevap vermeyen Emin Y.’nin hayatından endişe duyan Yılmaz, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Eve balkondan giren itfaiye ekipleri, yaşlı adamı uyurken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Emin Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Balkona çıkan Emin Y., 2-3 gündür uyuyamadığını, bugün uykuya daldığını ve sesleri duymadığını belirtti.

Merak ettiğimiz için ekipleri aramak zorunda kaldık

Ekipleri görünce ne olduğuna anlam veremeyen vatandaş Medil Öztürk, “Emin Y. bu sabah çorba istemiş. Çorba getiren kadın da kapıya vurmuş, açılmayınca da bir şey oldu zannetmiş, sonrasında ekiplere haber vermiş. Ben de geldim ve böyle bir durumla karşılaştım ama Emin Y.’de bir sıkıntı yok” dedi. Emin Y.’nin bakıcısı Rezzan Yılmaz ise “Uyuyakalmış, çok aradım telefonla ama duyuramadım. Amca arayıp yemek istedi, bende çorba yapıp getirdim kapıya vurduk ama duyuramadık. Bizde merak ettiğimiz için ekipleri aramak zorunda kaldık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.