enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
16°C
Kocaeli
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Gölcük’te yaya üst geçitleri ışıl ışıl oldu

Gölcük Belediyesi, bakım ve onarımını kendi ekipleri ile tamamladığı yaya üst geçitlerinin aydınlatmalarını da yeniledi.

Gölcük’te yaya üst geçitleri ışıl ışıl oldu
21.04.2021
A+
A-

Kocaeli Gölcük’te yaya üst geçitleri ışıl ışıl olurken, vatandaşlar akşam saatlerinde rahatlıkla kullanabilecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in büyük önem verdiği çalışmaların başında, günde binlerce insanın kullandığı yaya üst geçitleri geliyor. Bu kapsamda; Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kendi ekipmanlarıyla ve imal ettikleri malzemelerle ilçe genelindeki yaya üst geçitlerinin bakım ve onarımı yaptı.

YENİLENMEYEN YAYA ÜST GEÇİDİ KALMADI

Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi, Şehit İsmail Demircan Yaya Üst Geçidi, Şehit Deniz Akdeniz Yaya Üst Geçidi ve Söğütlü Pınar Camisi Yaya Üst Geçitleri ile son olarak da Şehit Teğmen Kamuran Ablak Yaya Üst Geçidi A’dan Z’ye yenilendi. Bu çalışma ile tüm yaya üst geçitlerinin bakım ve onarımı yapılmış oldu.

 

 

Ayrıca; yenilenen üst geçitlerin, aydınlatması da yapılarak ışıl ışıl oldu ve güzel bir görünüme kavuştu. Gölcüklüler, akşam saatlerinde de yaya üst geçitlerini rahatlıkla kullanabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.