enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3653
EURO
34,7971
ALTIN
2.394,12
BIST
10.270,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
20°C
Kocaeli
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C

“GELECEĞİMİZİ ÇALDINIZ”!

22.11.2021
A+
A-

Kocaali’de özel bir vakıf yurdunun önüne, kendilerini “ Sol Gençlik” diye adlandıran bir grup tarafından pankart asılıp, basın açıklaması yapılmak istenmiş. Yurdun görevlisi de bu gruba müdahale etmiş ve birbirlerini tartaklamışlar. Daha sonra kendilerine saldırıldığı ve tartaklandığını söylemişlerdir asıl saldırganlar

Şunu iyi bilelim ki, solcular bu ülkenin GEÇMİŞİNİ ÇALDILAR, Ülkemizin en güzel yıllarını ve gençlerini çaldılar. Kendilerine aydınlık savaşçısı diyen bu sol gruplar bu ülkeyi madden ve manen karanlığa gömdüler. Ülkemizi emperyalistlerin sömürü alanı yaptılar.

Rahmetli Menderes, 1957’ yılından sonra yaptığı bir meclis konuşmasında, diyor ki: “Bizim bugün Vana verdiğimiz elektrik kadar elektrik, CHP döneminden bütün Türkiye’ye veriliyordu.” Ülkeyi fiziki olarak ’ta karanlığa gömenler bu sol zihniyet şimdi, geleceğimizi çaldınız diyorlar ülkenin pırıl pırıl gençlerine.

Erzincan da atılan fabrika temelinin üzerine fabrika yapmak yerine, fabrikanın temelini söküp meclise getirenler de bu temelsiz solculardır.  Geleceğimizi çaldınız diyenlerin dedeleridir. Kendilerine aydınlık savaşçısı diyen solcu zihniyet 1969’da, İstanbul Taksim’de yapılmakta olan Atatürk Kültür merkezinin yapılmaması için Taksim Meydanında eylemler yaptılar. Bu kültür merkezi yapılamaz, burjuvaya eğlence merkezi yapılıyor dediler, Kültür merkezi yapıldı, bir yıl geçmeden solcular tarafından yakıldı. Sonra ne dediler; bu asırda saray mı olurmuş saray geçmişi hatırlatıyor, biz o kültürden kurtulmaya çalışıyoruz dediler, kim dedi? Bu sözleri solcu KÜLTÜR BAKANI Söyledi! 2019’a geldiğimizde de, biz kültür sarayı yaptırmayız diyenlerin kendileri torunlarını da alıp, 50 yıl önce yaptırmayız dedikleri binanın önünde bu binayı yıktırmayız naraları atmaya başladılar.

Keban Barajı yapılamaz, Keban Barajı elektrik üretemez diyerek bu ülkenin geçmişini çalanlar, ülkeyi talan edenlerin torunları şimdi, kalkmış ülkenin geleceği olan ülkeyi imar edenlerin torunlarına geleceğimizi çaldınız diyorlar.

Boğaz köprüsü yapılırsa kitaplarımı yakacağım diyen Prof.ün düşünce ikizleri bugünü de, geleceği de anlayacak fikri kapasiteye sahip değiller.  Boğaz köprüsüne hayal köprüsü diyen sol zihniyet ülkemizi yıllarca karanlıkta bıraktı ve ülkemizin bütün zenginliklerini emperyalistlere peşkeş çektiler.

Kafalarına “ KİPA” giyip ağlama duvarının dibinde yaş dökenlerden bu ülkeye hiçbir fayda gelmedi. Lenin’in, Mao’nun, Tito’nun, Che Guveranın taklitçileri bu ülkenin geçmişini karartıp geleceğini çaldılar. Bugün de emperyalizmin uşaklığına soyunmuşlardır geçmişte olduğu gibi.

Geleceğimizi Çaldınız diyenler, önce dedelerinin geçmişimizi nasıl çaldığının hesabını versinler. Bu ülkeye yaptıkları ihanetin hesabını versinler. Yaktıkları gemilerin, yıktıkları fabrikaların hesabını versinler. Döktükleri binlerce gencin kanının, söndürdükleri onlarca ocağın hesabını versinler. Özel Okullar kapatılsın deyipte bugün özel okullar açanlar, kahrolsun Amerika deyip’te bugün Amerika’da, İsviçre de yaşayan, geçmişi de geleceği de karanlık olanların nesli de karanlıkların peşindedirler, onlardan ne kendilerine ne de ülkemize bir fayda gelmez. Onlar uşak ruhlu dar görüşlü insanlardır. Bu ülkeye zarardan başka verecekleri herhangi bir şeyleri de yoktur.

Gençlerimize tavsiyem, geleceğimizi çaldınız diyen bu aldatılmış gençleri inşa edenlerin geçmişlerini iyi öğrensinler. Gelecek geçmişle inşa edilir. Geçmişini yıkan, geleceğini de yıkmıştır.

Geçmişi karanlık olanın geleceği aydınlık olmaz.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.