enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2000
EURO
34,7755
ALTIN
2.436,43
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Fatih Erbakan Kocaeli’ye Geliyor

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi, Mehmet Aras başkanlığında toplandı. İl binasından yapılan toplantıya yönetim kurulu tam kadro katıldı.

Fatih Erbakan Kocaeli’ye Geliyor
14.10.2021
A+
A-

PAZAR GÜNÜ ERBAKAN GELİYOR.

Toplantı esnasında il başkanı Mehmet Aras Kocaelililere bir müjde verdi. Aras’ ın verdiği bilgiye göre, 17 ekim Pazar günü, saat 14:00 Seka kongre merkezinde genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın katılacağı görkemli bir program yapılacak.

 

YENİDEN REFAH SANDIK TEŞKİLATLARINI TAMAMLADI.

Edinilen bilgiye göre, genel başkan Erbakan partisinin mahalle başkanları ve sandık baş müşahitleri ile buluşmak için Kocaeli’ye geliyor. Bilindiği üzere YRP, mahalle temsilcileri ve sandık baş müşahitlerini tamamlamak için yaklaşık 8 aydır, Kocaeli’ tüm ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar neticesinde Kocaeli’nin, 472 mahallesinin tamamında mahalle başkanı görevlendirmeleri bitmiş durumda. Aynı şekilde ilimizde bulunan 4195 seçim sandığının tamamında, sandık baş müşahitleri atamaları tamamlanmış durumda.

Genel başkan Dr. Fatih Erbakan, bu çalışmayı ilk tamamlayan ile ziyarette bulunma sözü verdiği için bu program gerçekleşiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.