enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2933
EURO
34,8008
ALTIN
2.393,05
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
18°C
Kocaeli
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
26°C

Dünya’da Çalan Alarm Zilleri

A+
A-

Partinin ilk kongresi 24 Ocak 1971 tarihinde Ankara da Selim Sırrı Tarcan spor salonunda yapılır. Kongre bütün rakip partilerin ve dünya Siyonizm’inin gözünü korutacak bir heybet ve mehabet arz etmişti.

İnönü, parti kurdukları iyi olmuş 50 yıl sonra yüzde kaç kaldıklarını görme imkânı bulacağız diyor. Fakat olaylar karşısında o da telaşa düşüyor ve şunları söylüyor:
-Bir mühendis efendi çıkmış, biz okullarda, İmam Gazali’yi ve İmamı Rabbaniyi okutarak iktidara geleceğiz diyormuş, böyle şey olmaz biz buna izin vermeyiz demeye başlamış.
Halk arasında “ Milli Nizamın yeli, 1946’nın selinden daha hızlı esiyor” denmeye başlanmıştır.

Bir hocamızdan dinlemiştim; 1973’ seçimlerinden sonra, MSP’nin sakallı Milletvekillerinden birisi İsmet Paşayı ziyaret eder. Paşa, şimdi biz seninle bu çatı altında birlikte mi çalışacağız diye sorar! Vekil, evet der. Paşa, biz bunca devrimi niçin yaptık ki der!
Ricat (geri çekilme) Planı:
Tahsin Demiray Hoca, Erbakan Hocaya kongre sonrası bir soru sorar:
-Necmettin Bey ricat planını da hazırladın mı?
-Ne kastediyorsunuz der hoca,
Ordusu çok güçlüde olsa bile bir kurmay taarruz planlarını yaptıktan hemen sonra, kural olarak geri çekilme planlarını da hazırlar. Yaptığınız kongrenin azameti ile rakiplerinizi ürküttünüz. Dünya Siyonizm’i bu tablo karşısında hareketsiz kalmaz.
Dermiray Hoca haklıdır. Daha kongrenin mürekkebi kurumadan Siyonizm’in beyni olan kurul harekete geçmiştir. Ya bizimle çalışırsın ya da, partini kapatırız! İlgili makamlara gerekli emirler verilir ve kendilerince davayı, doğmadan boğmanın ilk adımlarını atarlar. Önce elçilerini gönderirler.
Washington’daki Siyonist Liderler ’in Elçisi Musa Saffet Gelir!
MNP’nin büyük kongresinden sonra ABD’deki Siyonizm’in En üst liderleri toplanırlar ve bazı kararlar alırlar. Bu kararları hocaya bildirmek için de, Yahudilikten dönüp Müslüman olduğunu söyleyen Musa Saffet Bayramaşık isminde birini görevlendirirler.
-Musa Saffet; Hocaya, Amerika’daki Yahudi liderlerinin kendisini vazifeli olarak gönderdiğini söyler. Saffet Musa, eğip- bükmeden Hocaya şunları söyler: “ABD’deki Siyonist liderler sizin partinizin gelişmesini dikkatle takip ediyorlar. Türkiye de sizin partiniz gibi milletiyle bütünleşen bir iktidara sıcak bakıyorlar. Böyle olursa, Komünist Rusya ya karşı İsrail’i koruyan bir set olacaktır Türkiye. Ancak sizden bir önemli istekleri var? Siz her konuşmanızda dünya Siyonizm’ine, Masonluğa ve onların yan kuruluşu olan rotaryenlere ve lionslara çatıyorsunuz. Siyonist liderler bundan son derece rahatsız oluyor. Bu kampanyadan vazgeçmenizi istiyorlar. Aksi halde partinizin siyasi hayatına son vermek zorunda kalacaklar.
Hoca’nın Siyonist Elçiye Cevabı:
Mademki bizim iktidarımız onların arzu ettiği bir şey, o halde hissi sebeplere kapılmadan bizim iktidar olmamızı desteklemeleri gerekir ve bizim konuşmalarımıza müsamahalı yaklaşmaları gerekir. Sonunda kendilerinin temin edecekleri yarar karşısında bu önemsiz bir fedakârlık olur.
-Hayır, kesinlikle bu tür konuşmalar istemiyorlar.
– Diyelim ki bugünden sonra bu gibi konulara hiç girmeyeceğiz bu onlara yetmez mi?
-Hayır, yetmez daha önceki konuşmalarınızı tekzip edecek şekilde açıklamalar yapmanız gerekir.
Musa Saffet, Amerika’ya döner dönmez MNP’ hakkında kapatma davası açılır ve MNP Siyonist liderlerin emriyle Başsavcı tarafından açılan dava neticesinde Anayasa Mahkemesince kapatılır.
Milletler arası bir konferansta yabancı bir diplomat dünya da dört ülkeyi doğrudan doğruya Yahudiler idare eder diyor. Orada ki Türk diplomat buna itiraz etmiyor. Bu dört ülke; İsrail, Amerika, Fransa ve Türkiye’dir.
Erbakan Başbakan Oluyor Türkiye de bizlere hayat Hakkı Kalmadı.
12 Eylülden önce hükümet bunalımları oluyordu. Bu sırada gazeteler de MSP lideri Erbakan’ın Hükümeti kurmakla görevlendirileceği manşetlere çıkar. Bu haber üzerine Türkiye den Amerika’ya Yahudilerden oluşan bir heyet gider. ABD’deki Yahudi liderlerini mahvolacağız, Erbakan Başbakan olacak. Artık orada bize hayat hakkı yok neyimiz varsa satıp satıp buraya geleceğiz, bize yer hazırlayın derler.

-Amerika daki Siyonist liderler Türkiye den giden heyete: Hadi gidin işinize bakın bir seneye kalmadan MSP sorunu da, Erbakan sorunu da ortadan kaldırılacaktır. Ve 1 seneye kalmadan 12 Eylül darbesi gerçekleşir MSP kapatılır. Lideri hapsedilir siyasi yasak getirilir.

Siyonistlerin bir hesabı, Allah’ında bir hesabı vardır.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.