enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
17°C
Kocaeli
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C

Darbedilen kadını kurtarmak isteyen boks antrenörü öldürüldü

Konya’da bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

Darbedilen kadını kurtarmak isteyen boks antrenörü öldürüldü
27.05.2021
A+
A-
Konya’da bıçaklı kavgaya karışan kişi, darbedilen kadını kurtarmak isterken öldürülmüş

– Olayla ilgili gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı

Selçuklu ilçesinde çıkan ve Orhan Çumralıgil’in (35) öldüğü, Dündar K’nin (42) yaralandığı bıçaklı kavganın ardından yakalanan Fatih Ö. (28) ile Yaşar K. (29) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince “kasten öldürme” ve “kasten yaralama” suçlarından tutuklandı.

– Maktul, darbedilen kadını kurtarmak istemiş

Zanlıların, apartmandaki bir dairede kaldıkları, alkol aldıktan sonra yan dairede kalan bir kadın ile tartışarak darbettikleri belirtildi.

Kadının bağırması üzerine başka bir daireden çıkan ve boks antrenörü olduğu öğrenilen Çumralıgil’in, kadına yardım etmek isterken bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan, olayda yaralanan ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Dündar K’nin tedavisi sürüyor.

– Olay

Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Arafat Sokak’ta dün, bir apartmanın girişinde, alkollü oldukları öne sürülen Fatih Ö, Yaşar K. ile Dündar K. ve Orhan Çumralıgil arasında tartışma çıkmış, olayın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Fatih Ö, bıçakla Dündar K. ile Orhan Çumralıgil’i bıçaklamıştı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Çumralıgil, müdahaleye rağmen kurtarılamamış, Fatih Ö. ile Yaşar K. gözaltına alınmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.