enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bu CHP’ ile bir şey yapılamaz !

07.06.2022
A+
A-

İŞTE BELGE 1976 – İŞTE BELGE 2022

Solcular, içinde ölü olmayan tabutlarla yürüyüş yapmaya, içinde belge olmayan dosyalarla mecliste muhaliflerini suçlamaya alışıktırlar. Biz bunlara şahit olduğumuz için Sayın Kılıçtaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı’nı suçlamak için olmayan belgesini de garipsemedik.  Yaptıkları yanlışları yıllar sonra tekrar ediyorlar.  Yıllar önce CHP’nin Millet Meclisinde, olmayan bir belgenin tartışmasını yapıp, Başbakan’ı nasıl suçladıklarını o günün gazetelerinden aktaralım .

“-İşte belge diye bağırıyordu CHP’nin bir milletvekili… Ve elinde tuttuğu kâğıdı AP (Adalet Partisi) lilere doğru sallıyordu.

-Nedir, ne oluyor?

Basın locasından bir gazeteci izah eder.

-Planlamayla ilgili… Başbakanın imzası var… CHP’ liler ele geçirmişler belgeyi.

Hım… demek ki bir ayıp sergilenecek şimdi… Malum Sosyalist yalan söylemez belgeler konuşuyor bayım… laf değil.

-Uzaktan bakıyorum, Başbakan…

-Getirin görelim şu belgeyi diyor.  “ biz böyle bir şey imzalamadık”.

-Getirin, Gösterin diyor.

-Karşıdan sallamak marifet değil

Ve azizim… Gözelerime inanamadım… Meşhur belge, güya Adalet Partisi  sıralarına iletiliyormuş gibi elden ele, elden eleeeee..  derken kayıp… Sırra kadem bastı mübarek… Koskoca kâğıt parçası ne oldu? Oldu işte… Okus fokus… Ara ki bulasın…

Salonda gülüşmeler… (Belge yok olmuştur)

-Halk locasında ise kahkahalar…

Ben bu yazıyı umudunu CHP ye bağlamış temiz kalpli bazı seçmene ithaf ediyorum.

Tabi uydurmuyorum (20 Şubat. 1976)

Olay 1500 kişinin önünde cereyan etmiştir.

-İşte belge dedikleri o boş kâğıt, aslında yeni CHP’nin mizacını simgeliyor.

Bundan güzel belge mi olur?”   Rauf Tamer. Kavgamız düzene çeki düzen sh. 94

Şimdi Sayın Kılıçtaroğlu sanki elinde bir belge varmış gibi bir kâğıt gösteriyor. Elimde belge var diyor. Yalan söylemiyor, elinde bir belge var. Ama ne belgesi, neyle ilgili bir belge söylemiyor. Sadece elimde belge var diyor.

İşin garibi imdadına bir meclis üyesi yetişiyor ve belge diye bir şeyler paylaşıyor.  Bu belge o kadar ucuz ve basit bir belge miydi? Ki,  bir meclis üyesinin eline geçmiş neden bu belge hala daha, Kılıçtaroğlu tarafından açıklanamadı?

Yoksa 1976’da ki, TBMM’de ki belgenin akıbetine uğrayıp CHP’nin asla açıklanmayacak arşivine mi kalktı? CHP’ de benim aklım keseliden beri değişen bir şey yok. Keban Barajı yapılamaz, Boğaza köprü yapılamaz, Yapılırsa CHP’li Profesör kitaplarını yakacaktı, yakmaya zaman bulamadan öldü.  Hava alanı yapılamaz, yapılamaz yapılamaaaaz. Hepsi de yapıldı.  CHP’ de bir değişiklik yok bildiğiniz gibi.

Bu CHP’ ile bir şey yapılamaaaaz!

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.