enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
18°C
Kocaeli
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Bolu’da uygulama noktasında durdurulan sürücü: ‘Emniyetin uyarılarını dikkate almıyorum, hız yapıyorum’

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan bayram öncesinde sürücülere önemli uyarılarda bulundu. Ekiplerin denetleme yaptığı esnada bir sürücü yapılan uyarıların doğru olduğunu belirterek, “Emniyetin uyarılarını çok dikkate aldığımı söyleyemeyeceğim. Hız yapıyorum” dedi.

Bolu’da uygulama noktasında durdurulan sürücü: ‘Emniyetin uyarılarını dikkate almıyorum, hız yapıyorum’
15.04.2023
A+
A-

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Anıtpark Kavşağı’nda sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Ekipler tarafından sürücülere, emniyet kemeri kontrolü, sigorta, muayene ve alkol testi yapıldı. Sürücülerin kurallara uyduğu görüldü. Öte yandan, polis ekipleri tarafından yaklaşan bayram öncesinde sürücülere hız yapmamaları, araç kullanırken telefon ile oynamamaları ve uzun yola çıkarken uykusuz çıkmamaları konularında uyarıda bulunuldu.

“Ben hız yapıyorum da ama yine de gerekli”

Ekiplerin uygulama yaptığı noktada durdurulan bir sürücü, “Bu tarz trafik uygulamaları gerekli. Ben hız yapıyorum da ama yine de gerekli. Emniyetin uyarılarını çok dikkate aldığımı söyleyemeyeceğim” dedi. Polis ekipleri ise sürücüye bayram tedbirleri çerçevesinde diğer sürücülerin can güvenliği konusunda daha dikkatli olması konusunda uyardı.

“Trafik denetlemelerini doğru buluyorum”

Kurallara uyduğunu belirten sürücü Ümit Gürcan, “Trafik denetlemelerini doğru buluyorum. İkazları dikkate alıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.