enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
18°C
Kocaeli
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
26°C

Bölgenin en iyisi Bilgiçler Et & Köfte

Yolunuz hiç Bilgiçler Et & Köfte Izgara Kebap ve Kahvaltı salonuna düştü mü ?

Bölgenin en iyisi Bilgiçler Et & Köfte
22.02.2023
A+
A-

Eğer yolunuz oraya düştüyse yahut düşenler  bilecektir Bilgiçler Et lokantasının yemeklerini. Gitmeyenlere, tatmayanlara buradan küçük bir sofra sunmak bi nebzede olsa size bu tatları tarif etmek istedim.

Gerçekten Bilgiçler Et insana tam bir yemek şöleni sunuyor. İnsan, menüyü görünce bunca şey nasıl yenir diye düşünür ama yemeklerin sunuluş sırası öyle dengelidir ki birçok yemeği yersiniz lakin mide fesadına da uğramazsınız.

Yiyecekler genellikle üç bölümde adlandırılır. Et çeşitlerinin tamamı , davet yemekleri ve çorba çeşitleri.

Bilgiçler Et’de yemek kültürü bir başkadır

Bakınız 1999 yılında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Erkan Bilgiç sunmuş olduğu leziz tatlarlala etler üzerine bir destan yazmış desek abartı olmaz sanırım.

ZENGİN KAHVALTI

Özellikle hafta sonlarında gerek Kocaeli’den gerekse çevre il ve ilçelerden kahvaltı için gelen yüzlerce kişiyi ağırlayan mekanda, isteğe göre serpme ya da tabakta kahvaltı servisi yapılıyor. Bilgiçler’in, Karamürsel’in yerli üreticilerinden temin ettiği doğal ve sağlıklı ürünler, tavşan kanı çayla birlikte tadına doyulmaz bir kahvaltı ziyafetine dönüşüyor.

Peynir ve zeytin çeşitleri, doğal bal ve reçeller, tahin-pekmez, sucuk, sosis, salam, sigara böreği, yumurta çeşitleri, söğüş domates-salatalık, su böreği ve diğer pek çok çeşitten oluşan kahvaltı, hem doyurucu hem de fiyatıyla her keseye uygun.

EKMEK KADAYIFINDA İDDİALI

Erkan Bilgiç, Bilgiçler markasının başarısının ve ürünlerinin bu kadar çok rağbet görmesinin sebeplerini şu cümlelerle açıklıyor: “Bilgiçler olarak, ‘üreticiden tüketiciye’ mantığıyla hareket ediyor ve kalitemize çok güveniyoruz. Tüm şubelerimizde sadece kendi üretimimiz olan et ürünlerini kullanıyoruz. Etimiz çok sağlıklı ve lezzetli olduğu için menümüzdeki ürünler de çok beğeniliyor. Özellikle köftemiz ve sucuğumuz çok meşhur.

Bilgiçler Köfte ve ızgara Salonu’nda, aynı zamanda kasap hizmeti de veriyoruz. Misafirlerimiz, diledikleri ürünü burada yiyebileceği gibi kiloyla alıp evlerinde de pişirebiliyor”

Bilgiçler’in sadece eti değil, diğer ürünleri de çok özel. Örneğin, yolu Bilgiçler’den geçen herkesin lezzetine hayran olduğu yoğurt, Adapazarı’nda özel olarak yaptırılıyor. Ekmek kadayıfı ve fırın sütlaç da mekanın etten sonra en iddialı olduğu çeşitlerin başında geliyor. Bilgiçler’de ayrıca, yine özel olarak yaptırılan triliçe ve peynir tatlısı da mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.