enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3440
EURO
34,9078
ALTIN
2.375,60
BIST
10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
17°C
Kocaeli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
26°C

Bıyık: “Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz”

Bıyık: “Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz” dedi.

Bıyık: “Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz”
24.08.2022
A+
A-

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. İster iş hayatında, ister eğitim hayatında olsun tüm gençlerimize güveniyoruz” dedi.

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle buluşan Muzaffer Bıyık, gençlerin geleceğe dair fikirlerini aldı. Darıca Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. İster iş hayatında, ister eğitim hayatında olsun tüm gençlerimize güveniyoruz. Darıca Belediyesi olarak bizler de yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlamak için ne gerekiyorsa yapmaya ve her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. İskoliye Sanat Akademisi ile Kişisel Gelişim ve Eğitim Merkezlerimizle, spor salonlarımız ve kütüphanelerimizle gençlerimizi ilgi duydukları her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Gençlerimizin bizden talep ettikleri her konuda yardımcı olmak bizim öncelikli görevlerimizden biri. Darıca Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.