enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
19°C
Kocaeli
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Bâtıla Göre Hak Anlayışı

14.09.2022
A+
A-

Erbakan Hoca, Batıla Göre Hak Dört Şeyden Doğar Diyor:

Çoğunluk hak sebebiyse senin ineğe tapman gerekir

Milli Görüşün Medeniyet Projesi ile ilgili yazımızın birinci bölümünü geçen hafta yayınlamıştık. Bu hafta ikinci bölümü olan batıla göre hak anlayışını ele alacağız.

1-“Önce batıla göre hak kuvvetten doğuyor. Mesela iktidarlar istediği gibi vergi koyuyor, faiz yükseltiyor. Ama bu vergi, bu faiz zulümdür dedin mi!  olsun benim kuvvetim var askerim, polisim var, iyi ama senin koyduğun vergi, koyduğun faiz zulümdür.  Zülüm olsun kuvvetim var istediğim gibi vergi koyarım, Faiz yükseltirim. Niye böyle yanlış düşünüyorlar, neden? Firavun-i bir düşünceyle yetişmişler, yetiştirilmişler. Aldıkları eğitim hakkın kaynağını kuvvet olarak tanımlamış da ondan. Faiz koyamazsınız ey iktidar sahipleri, Neden? Biz seni haksızlık yapasın diye iktidar yapmadık ki, hakkı koruyasın diye biz seni iktidar yaptık.  Sen niye koltuğa oturduğunu anlamamışsın bile, o sandalye haksızlık sandalyesi değil, hakkı koruma sandalyesidir. Vergi koyup haksızlık yapıyorsun hakkı muhafaza edeceğine hakkı çiğniyorsun. Neden bunu yaparken kendini haklı görüyor iktidar sahipleri?  Çünkü batı taklitçisidirler. Batı Roma ya, yunana, oradan da kökü mısıra Firavunlara gidiyor. Firavunlar kuvveti hak sebebi saymışlardır.”  Erbakan hocaya göre batıl anlayışların temelinde Firavunluk vardır.

2-“Sonra çoğunluğu hak sebebi sanıyorlar, ne yapalım çoğunluk sendeyse? Herkesin bir insan hakkı var çoğunluk hak sebebi olmaz ki, çoğunluk hak sebebiyse senin ineğe tapman gerekir. Bak Çin de 1,5 Milyar insan budanın putuna tapıyor. Bundan daha vahimi! Hindistan da da 1,5 milyar insan ineğe tapıyor.  Aha çoğunluk, dünyanın yarısı putperest, yarısı inekçi, ama ne ifade eder? Hiçbirşey ifade etmez.  Bunların düşüncesi böylesine sakat işte batı da çoğunluğu ele alan diğerlerinin hakkını çiğniyor. Hâlbuki hak başka, çoğunluk başka, çoğunluk ne hak sebebidir, ne de hakkı ortadan kaldırma sebebidir.”

3-“Diğer bir hak anlayışları imtiyaz! Firavun kendini imtiyazlı görüyordu. Beyazların kendisini imtiyazlı görmesi gibi. İngiltere de ki bir adam diyor ki, ben beyazım! Ne olacak, ben evde oturacağım sen benim köpeğimi gezdireceksin. Niçin? Ben imtiyazlıyım da onun için. İşte eski Roma, ben efendiyim siz kölesiniz”.

Bizde de gücü elinde bulunduran sırtını kuvvete yaslayan kişiler disiplin adı altında imtiyazlı Firavun’i bir sistem uygulamaktadır. Asker, Subayın köpeğine bakmak zorundadır. Üstelik emekli olmuş generalin köpeğine de bakacaksın, işte bu imtiyazı kuvvetten almışlar. Darbe yapmışlar, çoğunluk hak sebebidir demişler, demişler! Ama kendileri için bu böyle değildir. Neden? Çünkü kuvvetlidirler ellerinde ki kuvveti kendi lehlerine halkın aleyhine kullanmışlardır.  Siyonizm daha da beterdir o bütün insanlığı kendi kölesi görür. Siyonizm’in kölesi olan ülke idarecileri, ülkenin insanlarını önce kendilerine sonra da Siyonizm’e hizmetçi yapmaktadırlar.

4-“Sonra çıkarı hak sebebi sayıyorlar, mesela Amerika ben Hürmüz boğazında donanma bulunduracağım, Afganistan da asker bulunduracağım niçin diye sordun mu? Benim o bölgelerde çıkarım var diyor. Bizim yerli Masonlar, Siyonizm’in hizmetçileri de tabi diyorlar adam haklı, onun buralarda çıkarları var. Neden? Hepsinin kökü aldıkları eğitime ve kültüre dayanıyor.  Eğitim ve kültür, işte batı taklitçisi Roma ya, oradan yunana, oradan da Mısırın Firavunlarına dayanıyor.  Demiyorlar ki, bura da ne işin var? Buralar Müslümanların toprakları çekil git demesi gerekirken, kültürü yanlış bunu söyleyemiyor. İşte her şeyin sonu bu düşünce batıl eğitimin hak anlayışından geliyor”  diyor. Erbakan Hoca.

Demiyor ki ey 6. Filo senin ne işin var benim limanlarımda? Sen katilsin, Lübnan’ı, Somali’yi bombalamış gelmişsin ben seni kabul etmiyorum. Üstelikte Ülkenin başında ki darbeci general diyor ki, onlar buraya rahatlamaya gelmişler. Bütün umumhaneleri boyanmış, badanalanmış sizi bekliyor ey dost filo diyorlar. Birileri de buna karşı çıkıyordu haklı olarak.Peki, karşı çıkanlar ne yapıyorlar dı? Rus gemisini çiçekle karşılıyorlardı. İşte şahsiyetsiz, köksüz, sömürge eğitiminin ürünleri olan bir nesil yetiştirdiler. Birisi sömürgecinin askerini taşıyan gemiye hoş geldin dost filo diyordu. Diğeri dünyanın kan kardeşi dediği Kızıl ordunun askerlerini taşıyan filo boğazdan geçerken sevgi gösterileri yapıyordu.  Böylece dünyayı sömüren emperyalistlerin işlerini daha da kolaylaştırdılar. Çünkü taklitçiler taklit ettiklerine onlardan daha çok hizmet ederler.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.