enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2747
EURO
34,7012
ALTIN
2.411,78
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
17°C
Kocaeli
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
21°C

Başiskele’de Sportif Başarılarımız Daha Çok Artacak

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçedeki amatör spor kulüpleri yöneticileri ve teknik heyetiyle iftar sofrasında bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.

Başiskele’de Sportif Başarılarımız Daha Çok Artacak
14.03.2024
A+
A-

Başiskele’de spora ve sporculara büyük değer verenve bu doğrultuda ilçedeki amatör spor kulüplerine her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, spor kulübü yöneticilerini ve teknik ekibini Ramazan’da da yalnız bırakmadı. Başiskele Belediyesi Antik Köfte ve Restorasyon’da gerçekleştirilen iftar programına Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, ilçedeki amatör spor kulüplerinin yöneticileri, teknik ekibi ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Özlü, mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

Ramazan ayında bu güzel birlikteliğin ve beraberliğin oluşması bizleri ziyadesiyle çok memnun etti. Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olarak bizlere daha çok güç ve kuvvet veriyor. Sizlerin desteğiyle her zaman kendimizi güçlü hissediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bu güçlü birlikteliğimiz ile gelecekte ilçemizde sportif başarılarımızın da daha çok aratacağına inanıyorum.” dedi.

KASKF Başkanı Murat Aydın da yaptığı konuşmada, “Bu özel ve müstesna günlerde bizleri bu güzel iftar sofrasında bir araya getiren, desteğini her zaman hissettiğimiz Başkanımız M. Yasin Özlü’ye teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.