enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2908
EURO
34,8209
ALTIN
2.451,79
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
15°C
Kocaeli
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
19°C

“Barlar sokağının kaldırılmasını talep ediyoruz”

Son günlerde yaşanan olaylar ile gündeme gelen ve eğlence mekanlarının yer aldığı bölge ile ilgili tepkiler sürüyor.

“Barlar sokağının kaldırılmasını talep ediyoruz”
25.10.2022
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, “Esnaf ve yetkililer ile birlikte bu huzursuzluk ortamının İzmitimizin çarşısından ivedi bir şekilde kaldırılmasını talep ediyoruz” dedi.

Son günlerde yaşanan olaylar ile gündeme gelen ve ‘Barlar Sokağı’ olarak bilinen bölgeyle ilgili Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, önemli açıklamalarda bulundu.

Bölgenin yıllardır, bir çok insanın ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına sebep olduğunu hatırlatan Şengil, “Oluşturduğu huzursuzluk ortamı sebebiyle, ‘mutlu şehir Kocaeli’ imajına yakışmayan Barlar Sokağı mevkiisinin bir düzenlemeyle önce güvenliği sağlanmalı, daha sonra mağduriyet ve hak kayıpları olmadan kontrollü bir şekilde başka bir yere taşınmalıdır. Gencecik canların ölümüyle neticelenen olaylara kayıtsız kalamayız. Devletimizin teminatı emniyet güçlerimizin, barlar sokağı diye anılan mevkiiye çok daha fazla hassasiyet gösterip, bu tür can kayıpları yaşanmaması için tam manada kontrolü elinde tutması gerekmektedir. Esnaf ve yetkililer ile birlikte bu huzursuzluk ortamının İzmitimizin çarşısından ivedi bir şekilde kaldırılmasını talep ediyoruz” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta, yine bölgede cinayet işlenmiş, ardından ise Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı denetim gerçekleştirmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.