enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5122
EURO
34,9033
ALTIN
2.442,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Az Bulutlu
17°C
Kocaeli
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Ahmet Eren Her An Hazır

Gölcük Belediye Başkan adayı Ahmet Eren ilçesinde ikamet eden halk ve esnafla buluştu, selamlaştı.

Ahmet Eren Her An Hazır
26.12.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisinin Gölcük Belediye Başkan adayı Ahmet Eren, Saha çalışamaları kapsamında kapı kapı dolaşarak ilçesindeki sorunları dinledi, not aldı, çözüme kavuşturmak için daha çok çalışacağını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığından istifa edip partisinin Gölcük belediye başkanlığı için adaylık müracatını yaptıktan sonra saha çalışmalarına başlayan Ahmet Eren, hafta sonu programı çerçevesinde Gölcük Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan personelle buluştu. Bu görüşmelerde, belediye çalışanlarının çalışma koşulları ve belediyenin mevcut projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Gölcük’ün çeşitli mahallelerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Eren, esnafların işletmeleri, ekonomik durumları ve yerel ekonomiye dair görüşlerini dinledi.

Esnafların karşılaştıkları zorluklar ve beklentileri hakkında da bilgi toplayan Eren, çalışan üreten ve halka hizmet veren herkesin mutlu olduğu daha yaşanabilir bir Gölcük hayali olduğunu belirterek destek istedi.

Ahmet Eren, gerçekleştirdiği her ziyarette vatandaşın talep ve şikayetlerini topladığını belirtti.

“Vatandaşımızın olumlu ya da olumsuz her türlü görüş ve önerisini sadece notlara değil aynı zamanda kafamıza da yazıyoruz. Topladığımız bu bilgileri değerlendirip yerel yönetim politikalarımızı şekillendirmede kullanmayı hedefliyoruz, seçmenimiz için artık çare var Yeniden Refah var” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.