enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2920
EURO
34,7296
ALTIN
2.411,31
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Açık
24°C
Kocaeli
24°C
Açık
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Yağmurlu
15°C

28 ŞUBAT NE İÇİN YAPILDI?

29.08.2020
A+
A-

Osmanlıdan günümüze kadar yapılan darbelerin arakasında Masonlar bulunmaktadır. Tanzimat sonrası ilk darbe girişimi olarak bilinen Kuleli vakası içerisinde yer alan bazı kişiler ve Macar Yahudi’si, sarayda ki casus Vamberi’nin ismi geçmektedir. Her ne kadar da delil yoksa ve kendisi ben bu işin içinde yokum dese de çokta inanılır cinsten değildir.

 

Arkasından 30 Mayıs 1876’da Sultanabdülaziz’i deviren darbeyi yapan, Hüseyin Avni Paşa ve Mithat paşa tamamen İngilizlerin kontrolündedir. Bu darbenin arkasında Masonların olduğu kesindir. Bu darbe sonucunda devletin bütçesi ve sarayın mücevherleri Avrupa’ya kaçırıldı ve bir daha geri gelmedi. Padişahı da öldürüp yerine Mason olan V. Murad’ı getirdiler.
Sultan Abdülhamid’e yapılan bütün darbelerin arkasında da Masonlar vardır.

 

Ali Suavi’nin Çırağan baskını diye bilinen ve V. Murad’ı tahta geçimeyi amaçlayan darbe girişiminin organizatörü olan Üsküdar Cemiyeti’nin kurucusu olan Suavi’nin İngiliz hanımı ve İngiltere başbakanı olacak olan Disraeli darbenin arkasındadır. Dönemin İngiltere Büyükelçisi Layart darbe nin içindedir. Ali Suavi İngiliz ajanıdır, Sultanabdühamide göre.

 

Bu darbe ile Sultanı deviremeyen Masonlar, maşa kullanmak yerine bizzat kendileri işin içine girerler ve Meşhur Mason üstadı Sikalyeri, padişahı devirip öldürmek için bir darbe hazırlar. Fakat darbe haber alınır.  Sarayda ki Mason uşağı damatlar sayesinde bu iki darbe de, Suavi hariç Masonlarca hiçbir zayiat vermeden atlatılır ve sorumlular Avrupa’ya kaçarlar.

 

Yeni Osmanlılar cemiyetinin hazırladığı darbenin arkasında da Masonlar vardır. 31 Mart vakasının arkasında da Yahudiler ve Masonlar vardır. İT’in başı Talat Masondur. Emanuel Karasso Yahudi’dir ve İttihatçıları dışardan idare etmektedir.

 

Cumhuriyetin ilk darbesi olan 1960 darbesinin arkasında da Masonlar vardır. Koçun, İsmet İnönü’ye Menderesten dert yanması üzerine Kasım Külek; ” yakında darbe olacak, canını sıkma” der. Dönemin ABD’ Büyükelçisi işin içindedir. Darbeyi yapmadan önce ve sonra darbeyi yapan askerler elçiyle görüşürler ve gerekli emirleri alırlar. Bu emirler doğrultusunda hareket ederler.

 

1971 darbesinin arkasında da, Masonlar vardır. 9 Mart’ta yapılacak olan Marksist darbeyi bastırıp ABD’nin istediği 12 Mart darbesinin yapılmasında da Masonlar etkili olmuşlardır.

 

12 Eylül de yapılan darbenin ardından dönemin ABD merkezi haber alma ajansı CIA, Türkiye masası istasyon şefi Paul hemze askerî müdahaleyi haber alırken, haberi ulaştıran diplomatın “your boys have done it” (bizim çocuklar işi bitirdi) şeklindeki konuşması darbeyi kimin yaptığını göstermektedir.

 

28 Şubat darbesinin arkasında Siyonistlerin ve Yahudilerin olduğunu bilmeyen yoktur herhalde! Milli Güvenlik Kurulu’nun, skandal kararlarının uygulandığı Türkiye’de yaşayan vatandaşların huzuruna kastedilmiştir. Seçilmiş hükümete el çektiren, ordu, bürokrasi ve sivil hayata müdahale edilen, vatandaşların temel hak ve hürriyetlerden mahrum bırakıldığı, insanlık suçlarının işlendiği 28 Şubat 1997 yılı postmodern darbeye, Masonların ve Siyonistlerin elinde bulunan dönemin medyası tarafından manşetlerle desteklemişti.

 

Bu darbenin bir tek sebebi vardı: Ülkeyi, ekonomik ve bilimsel yönden kalkındıracak Erbakan Devrimleriydi. Başkaca da bir sebebi yoktu. Destek verenler bellidir. Son darbenin mimarı FETÖ; beceremediniz gidin diyenlerdendir.  İktidar partisinde işin başında büyük Masonlar ve Yahudi vatandaşımız Jefi Kamhi vardır. Başkaca bir söze gerek yoktur.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.