enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3609
EURO
34,6755
ALTIN
2.408,97
BIST
10.094,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli
Hafif Yağmurlu
16°C
Kocaeli
16°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
18°C

15 ülkeye galvaniz, alüminyum ve yapı malzemeleri ihraç ediyor

15 ülkeye galvaniz, alüminyum ve yapı malzemeleri ihraç ediyor.

15 ülkeye galvaniz, alüminyum ve yapı malzemeleri ihraç ediyor
A+
A-

2015’te kurulan Starmet Yapı, Balkan ülkeleri, Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika’dan 15 ülkeye yapı malzemeleri, galvaniz ve boyalı galvaniz (PPGI) ihracatı gerçekleştiriyor.

E-ihracatla yatırımlarını sürdüren Starmet, Turkish Exporter ile birlikte hedef pazarlar bulmaya ve ürünlerini dünyanın her yerine sunmaya devam ediyor. Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Romanya, İsrail, İspanya, Katar gibi birçok farklı ülkeye ihracat yapan firma, e-ticaret, yurt dışı müşteri ziyaretleri ve fuar ziyaretlerine verdikleri önemle ihracat hacimlerini artırmayı sürdürdü.

E-ticaretle daha fazla pazara ulaşma imkanı

Şirketin ihracat müdürü Nesrin Tanta, ihracatın ülke için önemini vurgulayarak ekonomik büyümenin ihracatla doğru orantılı olduğunu belirtti. Çin ile uluslar arası arenada rekabet içinde olduklarını ve Avrupa ülkelerinin uyguladığı kotanın ihracatı zorlaştırdığını belirten Nesrin Tanta, ihracat çalışmalarında Turkish Exporter’ı tercih ettiklerini belirtti. E-ticaretin önemini vurgulayan Tanta, “İletişim çağında yaşadığımız aşikar. E-ticaretin önemini ve farklı pazarlara erişilmesini tüm ihracat yapan firmaların kullanması gereken bir rehber olarak görüyoruz” dedi.
TurkishExporter sayesinde hedef pazarlara daha kolay ulaştıklarını ve ulaştıkları firmalarla iş birliklerinin devam ettiğini belirten Tanta, “Hedef pazarlar bulmamız kolaylaştı. Bugüne kadar 6 farklı ülke ve 6 farklı firmaya Turkish Exporter üzerinden ihracat yaptık. Hala firmalar ile iş birliğimiz devam etmektedir” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.